Μετακόμισε το φέρετρο του Μάικλ Τζάκσον!

14.07.2009
Σύμφωνα με διάφορες φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν από χτες, το φέρετρο του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) μετακομίστηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με διάφορες φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν από χτες, το φέρετρο του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) μετακομίστηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αμερικανικές πηγές αναφέρουν ότι αφού έγινε ευρέως γνωστό ότι η σορός του αείμνηστου "βασιλιά της ποπ" βρίσκεται στο νεκροταφείο Forest Lawn Memorial Park στο Χόλιγουντ Χιλς, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τη μεταφέρουν σε μυστική κρύπτη που βρίσκεται στο υπόγειο των κεντρικών εγκαταστάσεων τους.

Η μεταφορά έγινε κατόπιν αιτήματος της οικογένειας Τζάκσον, επειδή υπήρχε φόβος συλήσεως του φέρετρου από τους θαυμαστές που έχουν αρχίσει να μαζεύονται στην περιοχή και ήθελαν να δουν τη σορό του αγαπημένου τους τραγουδιστή.

Σύμφωνα με μια πηγή: "Οι Τζάκσον δεν ήταν ευχαριστημένοι και απαίτησαν να τοποθετηθεί το φέρετρο στο υπόγειο για λόγους ασφαλείας". Η Λατόγια, η αδελφή του καλλιτέχνη που έχει αναλάβει τη φροντίδα της σορού, λέγεται ότι του έβγαλε ότι φορούσε στην επιμνημόσυνη τελετή.

Στο φέρετρο τοποθετήθηκε ένα λευκό γάντι, ενώ εκείνος φορούσε ένα ζευγάρι μαύρα γάντια, μαύρο παντελόνι με μαύρες χάντρες, ένα σακάκι κεντημένο με μαργαριτάρια, με το οποίο είχε εμφανιστεί στα βραβεία Γκράμι και μια υπερμεγέθη χρυσή ζώνη που τον έκανε να μοιάζει με πρωταθλητή του μποξ.

Το σακάκι στόλιζαν άγγελοι με μεγάλα φτερά και τα μαλλιά του 50χρονου Τζάκσον ήταν χτενισμένα σε χοντρές μπούκλες.

Οι Τζάκσον είχαν δει τον νεκρό την περασμένη Δευτέρα, το βράδυ πριν την επιμνημόσυνη συναυλία στο Στέιπλς Σέντερ (Staples Center).