«Κόντρα» χωρίς σύνορα

02.08.2010
Μπορεί στα «Μυστικά της Εδέμ» να χώρισαν οι δρόμοι τους, αλλά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα ξανασυναντηθεί τηλεοπτικά, όπως όλα δείχνουν, με τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Μπορεί στα «Μυστικά της Εδέμ» να χώρισαν οι δρόμοι τους, αλλά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θα ξανασυναντηθεί τηλεοπτικά, όπως όλα δείχνουν, με τον Αλέξανδρο Σταύρου. Μάλιστα θα... διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην Κύπρο, αφού θα πρωταγωνιστήσουν σε δημοφιλείς σειρές διεκδικώντας και οι δύο την πρωτιά!

Οι ίδιοι δεν παραδέχτηκαν ποτέ την κόντρα τους, αλλά στα παρασκήνια των «Μυστικών της Εδέμ» πολλοί ήταν εκείνοι που ήξεραν ότι οι δύο ωραίοι του σίριαλ, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και ο Αλέξανδρος Σταύρου, δεν τρελαίνονταν από τη χαρά τους που ήταν οι δύο ωραίοι στο σίριαλ. Τελικά η αποχώρηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη ενίσχυσε τη θέση του Αλέξανδρου Σταύρου και πλέον δεν θα μοιράζονται τις θαυμάστριες. Μόνο που η μοίρα θα τους φέρει και πάλι αντιμέτωπους. Κι αυτό γιατί, όπως συζητιέται σε τηλεοπτικούς κύκλους, μπορεί ο Παναγιώτης Μπουγιούρης να έκλεισε στο σίριαλ «Σε φόντο κόκκινο» του Sigma, αλλά και το όνομα του Αλέξανδρου Σταύρου είναι φαβορί για αντίστοιχη σειρά της Κύπρου. Πιο συγκεκριμένα, το όνομα του Αλέξανδρου Σταύρου συζητιέται για το σίριαλ «Γυμνοί άγγελοι», που θα ανεβάσει το Μega στην Κύπρο ακριβώς απέναντι από το «Σε φόντο κόκκινο». Έτσι, η κόντρα των δύο πρωταγωνιστών θα... περάσει τα σύνορα και η «μάχη» αναμένεται να δοθεί σώμα με σώμα, ενώ προβλέπεται πανικός στο Διαδίκτυο από τις φαν που είχαν δημιουργήσει «συμφόρηση» και στο site των «Μυστικών της Εδέμ».