Και το όνομα αυτής... Μαρία-Λυδία!

23.07.2010
Μ’ ένα πλατύ χαμόγελο έφτασαν το Σάββατο το απόγευμα στην Αγία Τριάδα στην Πετρούπολη ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη.

Μ’ ένα πλατύ χαμόγελο έφτασαν το Σάββατο το απόγευμα στην Αγία Τριάδα στην Πετρούπολη ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη. Το ζευγάρι βάφτισε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο την κορούλα του, το όνομα της οποίας είναι Μαρία-Λυδία. Και προς Θεού, μην πάει το μυαλό σας ότι έδωσαν στη μικρή το πρώτο όνομα εξαιτίας του σίριαλ στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι γονείς του, «Μαρία η άσχημη». Απλώς έτσι λένε τη μητέρα του Μάνου Παπαγιάννη. Η Μαρία-Λυδία, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν η... πρωταγωνίστρια της ημέρας.

Συγκινημένος, ο Μάνος Παπαγιάννης έλαμπε από ευτυχία κάθε φορά που κρατούσε στην αγκαλιά του τη μικρή. Κι εκείνη, όμως, από την πλευρά της, απολάμβανε την αγκαλιά του μπαμπά της, γι’ αυτό και συχνά πυκνά κατά τη διάρκεια του μυστηρίου τον επιζητούσε, ενώ στο τέλος αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της μαμάς της.

Οι καλεσμένοι βγαίνοντας παρέλαβαν τις μπομπονιέρες τους, που επιμελήθηκε η αδελφή της Αγγελικής, Παναγιώτα, δροσίστηκαν με παγωτό και έγραψαν τις ευχές τους για τη μικρή σε έναν πίνακα με νερομπογιές. Μετά το μυστήριο, μάλιστα, το ζευγάρι έκανε πάρτι στο roof garden του σπιτιού του, όπου φίλοι και συγγενείς έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους στη μικρή Μαρία-Λυδία και στους γονείς της.

Δέσποινα Κωστορρίζου