Καγιά - Βανδή: Στα μαχαίρια για την... «Πυγολαμπίδα»

13.07.2009
Ακόμη δεν έγινε οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ» και άρχισε να αποκτά αντιπάθειες η Βίκυ Καγιά. Δεν της είπε κανείς πως, ακόμα κι όταν δεν είναι στον αέρα, πρέπει να προσέχει τι λέει;

Ακόμη δεν έγινε οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ» και άρχισε να αποκτά αντιπάθειες η Βίκυ Καγιά. Δεν της είπε κανείς πως, ακόμα κι όταν δεν είναι στον αέρα, πρέπει να προσέχει τι λέει; Έτσι, την πάτησε με το μικρόφωνο που δεν είχε προλάβει να κλείσει και άνοιξε... έχθρα με τη Δέσποινα Βανδή, καθώς την αποκάλεσε «πυγολαμπίδα», σχολιάζοντας το φόρεμά της στα μουσικά βραβεία MAD. Η αλήθεια είναι ότι η Βίκυ δεν ήθελε στην πραγματικότητα να στενοχωρήσει τη Δέσποινα. Την εκτιμά και τη θέλει στους πρώτους καλεσμένους του «Πρωινού Καφέ» τη νέα σεζόν, καθώς η τραγουδίστρια είναι ένα από τα πιο λαμπερά ονόματα του συγκροτήματος (Ant1, Heaven). Αυτά τα... ατυχήματα, όμως, με τα μικρόφωνα συμβαίνουν... Κι ενώ εκείνη on air είχε πει τα καλύτερα για την εμφάνιση της Δέσποινας, νομίζοντας ότι το μικρόφωνό της είναι κλειστό καθώς έβλεπαν το βίντεο της ξέφυγε ο σχολιασμός «σαν πυγολαμπίδα είναι», που έκανε τη Δέσποινα να αστράψει και να βροντήξει όταν το έμαθε από φίλους και γνωστούς.

Κι αυτό γιατί αφενός η Δέσποινα ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας και με υπογραφές γνωστών σχεδιαστών, αφετέρου δεν περίμενε ότι η ευγενική Βίκυ Καγιά θα έκανε το ατόπημα να τη χαρακτηρίσει με αυτόν τον τρόπο. Έτσι, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από κύκλους της showbiz, ξέσπασε μία νέα καλλιτεχνική κόντρα που παρά τις επεμβάσεις φιλικών τους προσώπων με στόχο να αμβλυνθεί έχει φουντώσει για τα καλά, με τη Δέσποινα να αισθάνεται θιγμένη και στενοχωρημένη απ’ όσα είπε η Βίκυ.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Καγιά προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Δέσποινα και να της εξηγήσει ότι ήταν μία αυθόρμητη ατάκα της και το είπε χαριτολογώντας, αλλά προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να τη βρει.

Τι μέλλει γενέσθαι
Άτομα από το κανάλι φοβούνται τι θα συμβεί σε περίπτωση που οι δύο γυναίκες συναντηθούν μέσα στο συγκρότημα, καθώς είναι γνωστό ότι η Δέσποινα είναι πάντα ευγενική, αλλά ξέρει να λύνει τις διαφορές της πρόσωπο με πρόσωπο και να λέει πάντα αυτό που αισθάνεται. Από την άλλη, ίσως είναι καλύτερα να μιλήσουν οι δύο κυρίες ώστε να λυθεί η παρεξήγηση, γιατί ο «Πρωινός Καφές» υπολογίζει πολύ στην εμφάνιση της λαμπερής Δέσποινας Βανδή που πάντα χτυπάει πολύ καλές θεαματικότητες και έχει μεγάλο φαν κλαμπ. Όσο για τη Βίκυ, προσπάθησε να το σώσει στον αέρα, ενώ φέρεται αποφασισμένη να εξηγηθεί με τη Δέσποινα και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.