Τάμα στο νησί της Αποκάλυψης

15.07.2009
Η τηλεοπτική χρονιά τελείωσε και μαζί της και ο « Όμορφος κόσμος το πρωί». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό στην τελευταία του πρωινή εκπομπή με πολλή συγκίνηση

Η τηλεοπτική χρονιά τελείωσε και μαζί της και ο « Όμορφος κόσμος το πρωί». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό στην τελευταία του πρωινή εκπομπή με πολλή συγκίνηση και με την υπόσχεση «Θα επιστρέψω» έκλεισε τον κύκλο έξι ετών παρουσίασης.

Ο παρουσιαστής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών του υποχρεώσεων, ήθελε πολύ να κάνει ένα ταξίδι και να αφήσει πίσω του τις έγνοιες και τις στενοχώριες. Ταξίδεψε, λοιπόν, μαζί με τη σύντροφό του Νάντια Μπουλέ στο ήρεμο νησί της Πάτμου, κάτι που συνηθίζει να κάνει κάθε καλοκαίρι για να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης.

Είναι γνωστή, άλλωστε, η σχέση του παρουσιαστή με τη θρησκεία και εκείνος ποτέ δεν την έχει κρύψει. Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε, το «καλό παιδί» της τηλεόρασης έσπευσε να κάνει και φέτος πράξη το τάμα του στο ιερό νησί. Ήρεμος, χωρίς άγχος πια, αφού τα τηλεοπτικά του σχέδια έχουν πλέον δρομολογηθεί, έμεινε στην Πάτμο για 5 ημέρες. Παράλληλα παρευρέθηκε και στο φεστιβάλ γεύσης που πραγματοποιούνταν εκείνες τις ημέρες στην περιοχή. Εκεί δοκίμασε αρκετές λιχουδιές, καθώς είναι γνωστό ότι μία από τις μεγάλες του αδυναμίες είναι... το καλό φαγητό.

Μάνος Μπανασάκης