Τα μυστικά του τέλειου look

08.07.2009
Τι κάνουν οι καλλιτέχνες όταν κλείνει η πόρτα στο καμαρίνι τους; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν την εμφάνισή τους, ώστε να είναι πάντα όμορφοι και λαμπεροί; Οι στυλίστες είναι το alter ego των διάσημων της σοουμπίζ, αυτοί που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι λατρεύουν να φοράνε οι σταρ που θαυμάζουμε, αλλά και ποιες είναι οι, καλώς εννοούμενες, παραξενιές τους!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τι κάνουν οι καλλιτέχνες όταν κλείνει η πόρτα στο καμαρίνι τους; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν την εμφάνισή τους, ώστε να είναι πάντα όμορφοι και λαμπεροί; Οι στυλίστες είναι το alter ego των διάσημων της σοουμπίζ, αυτοί που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι λατρεύουν να φοράνε οι σταρ που θαυμάζουμε, αλλά και ποιες είναι οι, καλώς εννοούμενες, παραξενιές τους!

ΑΛ ΓΚΙΓΚΑ

Έλενα Παπαρίζου
Η διάθεση φτιάχνει το στυλ!

Ο Αλ Γκίγκα είναι εδώ και εννιά ολόκληρα χρόνια ο στυλίστας της Έλενας Παπαρίζου. Είναι ο πιο παλιός της συνεργάτης μαζί με το σύντροφο και μάνατζέρ της Τόνι Μαυρίδη και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι ζητάει η αγαπημένη ποπ σταρ για την εμφάνισή της. Ένα είναι σίγουρο: Με το κορμί που διαθέτει μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, αλλά κάθε φορά η διάθεσή της είναι αυτή που καθορίζει τις στυλιστικές της επιλογές. Μπορεί δηλαδή η Έλενα για μια ολόκληρη περίοδο να προτιμά τις σέξι εμφανίσεις και στη συνέχεια να φοράει μόνο μάξι φορέματα με κλειστό λαιμό.

«Έτσι, ενώ παλιότερα ήθελε μόνο κοντά φορέματα και ποτέ μάξι, τώρα τα τολμάει όλα. Μάλιστα, έχει προσθέσει στην γκαρνταρόμπα της κολάν και σορτς. Το μαύρο είναι το χρώμα που προτιμά, αν και της πάνε όλα», μας είπε ο Αλ Γκίγκα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΑΛΚΕΡΑΝΙΔΗΣ

Πέγκυ Ζήνα
Ποτέ balloon φορέματα

Η Πέγκυ Ζήνα είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες τραγουδίστριες της σoουμπίζ. Αφήνεται στα χέρια του στυλίστα της Σταύρου Δαλκερανίδη και μαζί αναζητούν στυλιστικές επιλογές που αναδεικνύουν το σώμα της. Ωστόσο, δεν θα φορούσε ποτέ φορέματα με όγκο, σε balloon και τούλιπ γραμμή, ενώ ο στυλίστας της δεν θα της έφερνε ποτέ ένα ψηλοκάβαλο παντελόνι ή ένα φόρεμα σε μίντι γραμμή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφεύγει τα ρούχα ?φορέματα και φούστες? με μεσαίο μήκος, ενώ στην καθημερινότητά της ντύνεται απλά, με φόρμες και αθλητικά παπούτσια.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΑΓΔΗΣ

Κατερίνα Λέχου
Διαφωνεί στα ψηλοτάκουνα

Είναι όμορφη, κλασάτη και μία από τις πιο ψηλές ηθοποιούς της σοουμπίζ. Μπορεί να τη δείτε να φοράει ένα πολύ κοντό φόρεμα, αλλά και φορέματα μέχρι το γόνατο. Η μοναδική διαφωνία της με το στυλίστα της είναι τα 15ποντα τακούνια. Ο Σωτήρης Τσαγδής επιμένει ότι πρέπει να φοράει πολύ ψηλά παπούτσια που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της κι εκείνη τελικά ενδίδει, αν και τα φοβάται, ακριβώς επειδή είναι ψηλή και χωρίς αυτά!

Νότης Σφακιανάκης
Με ροκ άποψη

Είναι η χαρά του στυλίστα, σύμφωνα με όσα μας εξομολογήθηκε ο Σωτήρης Τσαγδής, ο άνθρωπος που τον ντύνει τα τελευταία εννιά χρόνια.

«Είναι ένα είδωλο, ένας άρχοντας και μπορεί να υποστηρίξει από το πιο ακραίο μέχρι το πιο ήσυχο ρούχο. Έχει γνώση και άποψη και με καθοδηγεί σε λύσεις που πολλές φορές είναι πρωτοπόρες», μας είπε.

Έτσι, ο Νότης τόλμησε και φόρεσε τα πιο παράδοξα αξεσουάρ, όπως ένα φίμωτρο αλόγου, το οποίο ο στυλίστας του μετέτρεψε σε ζώνη αλλά και μια ζώνη που πήρε τη μορφή παπιγιόν.

Νάνσυ Αλεξιάδη
Όχι στα σεταρισμένα ρούχα

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι ένα φρέσκο κορίτσι με ιδανικές αναλογίες. Έτσι, ο στυλίστας της δεν δυσκολεύεται ποτέ, όταν πρέπει να βρουν μαζί τι ρούχα θα φορέσει. Συνεννοούνται αμέσως, με μια ματιά, και τελικά καταλήγουν σε ένα φόρεμα πολύ κοντό ή μίντι, αν και η Νάνσυ η Νάνσυ είναι πάντα ανοιχτή στα στυλιστικά πειράματα με ανατρεπτική διάθεση. Αυτό που απεχθάνεται, όμως, είναι τα σεταρισμένα ρούχα, δηλαδή οι ασορτί συνδυασμοί, ενώ τα κοστούμια, αν και μπορεί να τα υποστηρίξει, δεν είναι από τις αγαπημένες της επιλογές.

Δούκισσα Νομικού
Απαγορευτικό το... μεγαλίστικο στυλ

Είναι ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορίτσια της πασαρέλας και φέτος έκανε τα δικά της πετυχημένα βήματα στην τηλεόραση. Η πρώην Σταρ Ελλάς αγαπάει τα λευκά και τα ροζ και μπορεί να φορέσει με την ίδια επιτυχία ένα πολύ κοντό φόρεμα αλλά και μια πολύ μακριά τουαλέτα. Ωστόσο, ο στυλίστας της Σωτήρης Τσαγδής μας αποκάλυψε ότι δεν θα την άφηνε ποτέ να φορέσει ένα μίντι φόρεμα, που θα την έδειχνε πολύ μεγαλύτερη, ένα στυλ ξένο προς την ηλικία της.

Μαρία Σολωμού
Χωρίς υπερβολές

Η Μαρία Σολωμού είναι μια σέξι γυναίκα, αδύνατη, με έντονα χαρακτηριστικά και εκφραστικό πρόσωπο.

«Ακριβώς επειδή είναι μικροκαμωμένη, φροντίζω τα ρούχα της να είναι στο ίδιο μέγεθος, τονίζω το πρόσωπό της και της προτείνω να φοράει πολύ εντυπωσιακά παπούτσια. Τα φορέματα που τις δίνω είναι στράπλες ή αποκαλύπτουν τον ένα ώμο», μας είπε ο Σωτήρης Τσαγδής, ο οποίος επιμελείται το ντύσιμό της εδώ και έξι χρόνια. Ωστόσο, της αρέσουν τα ευκολοφόρετα ρούχα, ενώ απεχθάνεται την υπερβολή.

Νίκος Βέρτης
Το τζην στην πίστα απαγορεύεται

«Είναι μια κλασική αξία ο Νίκος και στο ντύσιμό του προσθέτω πάντα ιδιαίτερες πινελιές. Φέτος, για παράδειγμα, προσθέσαμε φουλάρι και σε λίγο καιρό θα τον δείτε με κοστούμι που θα μοιάζει στο πίσω μέρος με κορσέ. Μια ειδική παραγγελία που έγινε για αυτόν και υλοποιήθηκε από τους ίδιους τους Dolce & Gabbana», μας είπε ο στυλίστας Σωτήρης Τσαγδής για το δημοφιλή τραγουδιστή. Αυτό που απεχθάνεται ο Νίκος Βέρτης είναι το τζην στην πίστα. Μπορεί να το φοράει όλες τις υπόλοιπες ώρες, αλλά δεν θα τον δείτε ποτέ να εμφανιστεί με αυτό στην πίστα.

Ναταλία Δραγούμη
Να μη φαίνεται η κοιλιά

Είναι από τις πιο γυμνασμένες ηθοποιούς της γενιάς της, με ροκ άποψη στη ζωή αλλά και στο ντύσιμο. Αγαπάει τον κορσέ και τολμά τα ανατρεπτικά ντυσίματα, παρά το γεγονός ότι μέχρι να την πείσει ο στυλίστας της Σωτήρης Τσαγδής να φορέσει ένα φόρεμα, ένα κοστούμι ή μια τουαλέτα καταβάλλει προσπάθεια. Ωστόσο, όταν τολμά και κάνει πράξη τις επιλογές του, πάντα τον δικαιώνει! Απεχθάνεται όμως τα ρούχα που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά της.

Μαριάντα Πιερίδη
Έξω η πλάτη!

Γυμνάζεται όσο λίγες και το σώμα της δεν έχει κανένα ψεγάδι. Ο στυλίστας της επιμελείται το ντύσιμό της τα τελευταία έξι χρόνια και μας αποκάλυψε ότι λατρεύει τα ρούχα που αφήνουν εκτεθειμένη την καλογυμνασμένη της πλάτη. Έτσι, προτιμά σκουρόχρωμα τοπ για το επάνω μέρος, ανοιχτά τελείως, και η φούστα ή το φόρεμα πάντα λίγο πιο κοντό μπροστά και πιο μακρύ πίσω, για να δείχνουν πιο ψηλά τα πόδια της στην πίστα!

Ναταλία Γερμανού
«Όχι» στη μάξι τουαλέτα

Για τον Σωτήρη Τσαγδή η Ναταλία Γερμανού έχει τα ωραιότερα πόδια και το ωραιότερο μπούστο της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι μια γυναίκα με ροκ άποψη και στυλ, που λατρεύει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και τις μπότες. Έχει τρέλα με τις μπότες, γι’ αυτό και διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές. Όταν τόλμησε να αναδείξει τη σέξι, θηλυκή πλευρά της στο «Dream Show», όλοι συζητούσαν την εμφάνισή της! Ωστόσο, η Ναταλία απεχθάνεται τα μάξι φορέματα.

Γιώργος Γιαννιάς
Έμφαση στο πρόσωπο

Έχει γαλάζια, εκφραστικά μάτια κι εκεί θέλει να επικεντρώνεται το βλέμμα του θεατή. Του αρέσουν τα μοντέρνα κοστούμια, τα οποία ο στυλίστας του μεταποιεί, στρογγυλεύοντας τις άκρες και κάνοντας πιο κοντό το μπροστινό μέρος και πιο μακρύ το πίσω. Αυτό το στυλιστικό τρικ δίνει καλύτερη ισομετρία στο σώμα και κολακεύει τον καλλιτέχνη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ

Τάμτα
Η ανατρεπτική

Τις στυλιστικές συμβουλές της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη εμπιστεύεται η ανατρεπτική Τάμτα. Η νεαρή τραγουδίστρια αλλάζει διαρκώς στυλ στα μαλλιά, τα ρούχα και τα αξεσουάρ.

«Είναι ένα νέο, φρέσκο κορίτσι, οπότε δεν θα τη δείτε ποτέ να φοράει κάτι συνηθισμένο ή στυλιστικά αναμενόμενο», μας εξήγησε η στυλίστρια της Τάμτας, που δεν θα φορούσε ποτέ ρούχο πίστας, αλλά πρωτότυπους συνδυασμούς και αξεσουάρ.

Δέσποινα Βανδή
Όχι στα «βαριά» ρούχα

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη είναι εδώ και τέσσερα χρόνια η στυλίστρια της Δέσποινας Βανδή. Φροντίζει την εικόνα της τραγουδίστριας και είναι ο άνθρωπος που της πρότεινε να βάλει ξανά μακριά extensions στα μαλλιά και να απαλλαγεί από το καρέ!

«Η Δέσποινα είναι μια καταξιωμένη τραγουδίστρια, οπότε στην περίπτωσή της μελετάς την κάθε κίνηση με προσοχή και δεν παίζεις με την καριέρα του άλλου. Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι η Δέσποινα δεν προτιμά τα υπερφορτωμένα και "βαριά" ρούχα», είπε η γνωστή στυλίστρια στο ΛΟΙΠΟΝ.

Οι επιλογές της για την εμφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας περιλαμβάνουν ρούχα σε μικρό μέγεθος, αφού είναι αδύνατη και πολύ γυμνασμένη και της ταιριάζουν ιδανικά.

Ονιράμα
Ποτέ με κλασικό κοστούμι

Το νεανικό συγκρότημα Ονιράμα και ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης με στυλίστρια την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έχουν πάντα άνετο και καθόλου επιτηδευμένο ντύσιμο, που βοηθάει άλλωστε και την παρουσία τους στη σκηνή. Μπορεί να έχουν τολμήσει να φορέσουν ακόμα και κοστούμι, αλλά ποτέ δεν θα τους δείτε με ένα κλασικό, που θα θύμιζε γαμπρό στην εκκλησία! Μοντέρνο, ροκ ντύσιμο χωρίς τίποτα κλασικό είναι η επιλογή τους!