Παράνομος έρωτας στην Κύπρο

08.07.2009
Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο! Παίρνει άριστα! Πολύ γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, παντρεμένη, το... έσκασε στην Κύπρο με γοητευτικό επιχειρηματία. Και ο σύζυγος; Για την ώρα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αν και παλιότερα την είχε κάνει τσακωτή με άλλον εραστή!

Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο! Παίρνει άριστα! Πολύ γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, παντρεμένη, το... έσκασε στην Κύπρο με γοητευτικό επιχειρηματία. Και ο σύζυγος; Για την ώρα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αν και παλιότερα την είχε κάνει τσακωτή με άλλον εραστή! Χωρίς αμφιβολία είναι μια πολύ όμορφη παρουσία της τηλεόρασης. Εντυπωσιακή, με κορμί μοντέλου και αριστοκρατικό αέρα. Είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με γνωστό και πολύ πετυχημένο επιχειρηματία στο χώρο του και μέχρι πρότινος θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σoουμπίζ. Λαμπεροί, όμορφοι και πολύ αγαπημένοι, πόζαραν στο φακό και η ευτυχία τους δεν κρυβόταν. Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγο καιρό, αφού πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι! Το χάσμα ανάμεσα στους δύο συζύγους είναι μεγάλο και μάλιστα από τη στιγμή που μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους μεγάλωσε ακόμη περισσότερο.

Το τρίτο πρόσωπο είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και περιζήτητους άντρες της σοουμπίζ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια κοινή παρέα και από τότε η παρουσιάστρια δηλώνει τρελά ερωτευμένη. Μάλιστα, τον έχει τρελάνει στα μηνύματα στο κινητό του, όπου του λέει πράγματα που είναι καλύτερα να μη φτάσουν στ’ αφτιά του δικηγόρου του συζύγου της. Με λίγα λόγια, του εκφράζει όλη μέρα την επιθυμία της να είναι μαζί και να ζουν ανέμελα τον έρωτά τους, μιας κι εκείνη έχει ενθουσιαστεί με το ερωτικό του ταμπεραμέντο.

Το παράνομο ζευγαράκι προσπαθεί να κινείται πολύ διακριτικά και να μη δίνει αφορμές για σχόλια, ενώ προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από την Αθήνα. Έχουν ήδη αποδράσει δύο φορές εκτός Αθηνών κάποια Σαββατοκύριακα σε ελληνικά νησιά. Μάλιστα, σε ένα από αυτά τα κοσμοπολίτικα νησιά κι ενώ βρισκόταν μαζί της ο σύζυγός της, σε διπλανό δωμάτιο έμενε ο εραστής. Αυτές τις μέρες το παράνομο ζευγαράκι ετοιμάζεται να ζήσει ένα καυτό πενθήμερο στην Κύπρο. Ένα ταξίδι που σχεδιάζουν εδώ και λίγο καιρό, αφού από τη μία έψαχναν να βρουν κάποια καλή πρόφαση για να μην καταλάβει κάτι ο σύζυγος και από την άλλη ήθελαν να ζήσουν με άνεση λίγες μέρες ερωτικού πάθους. Γι’ αυτό η παρουσιάστρια έχει επικαλεστεί στο σύζυγο επαγγελματικούς λόγους που τη θέλουν να βρίσκεται στην Κύπρο, παρότι τον τελευταίο χρόνο τα επαγγελματικά της δεν πηγαίνουν καλά. Μάλιστα, πρόσφατα βίωσε και μια αποτυχία, αλλά φαίνεται ότι όποιος χάνει στα... λεφτά κερδίζει στην αγάπη! Ο σύζυγος, φυσικά, δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά πλέον έχει αρχίσει να καταλαβαίνει κι εκείνος ότι η σχέση με τη σύζυγό του περνάει μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις της μέχρι τώρα κοινής τους πορείας, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός τους θέλουν ο γάμος τους να τελειώνει με ένα πολύκροτο διαζύγιο, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που τον απάτησε.