Επιστρέφει η Ζαρίφη στον "Πρωινό Καφέ";

06.07.2009
Μαγειρέματα στον ΑNT1, καθώς οι συζητήσεις για τον «Πρωινό καφέ» δίνουν και παίρνουν, ονόματα ακούγονται, αλλά η Βίκυ Καγιά δεν φαίνεται να ανησυχεί για τίποτα. Μέχρι που, όπως συζητιέται, άκουσε το όνομα της Κατερίνας Ζαρίφη για πιθανή επιστροφή της στο πάνελ και άστραψε και βρόντηξε!

Μαγειρέματα στον ΑNT1, καθώς οι συζητήσεις για τον «Πρωινό καφέ» δίνουν και παίρνουν, ονόματα ακούγονται, αλλά η Βίκυ Καγιά δεν φαίνεται να ανησυχεί για τίποτα. Μέχρι που, όπως συζητιέται, άκουσε το όνομα της Κατερίνας Ζαρίφη για πιθανή επιστροφή της στο πάνελ και άστραψε και βρόντηξε!

Εδώ και λίγες μέρες η επιστροφή της Κατερίνας Ζαρίφη στον «Πρωινό καφέ» κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα στο κανάλι του Αμαρουσίου. Κάποιοι υψηλά ιστάμενοι φαίνεται ότι εκτίμησαν την αξιοπρεπή στάση και τους χαμηλούς τόνους που κράτησε η Κατερίνα μετά το «κόψιμό» της από το κανάλι και θέλουν να της δώσουν μία ακόμα ευκαιρία.

Θεωρούν ότι το μπρίο, η φρεσκάδα και η απλότητά της θα φέρουν άλλον αέρα, που σε συνδυασμό με το «ελιτίστικο» στυλ της Βίκυς Καγιά θα κερδίσουν μεγαλύτερη μερίδα, κυρίως, του νεανικού κοινού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι άνθρωποι του ANT1 διαβίβασαν την πρόθεσή τους αυτή στην τσαχπίνα παρουσιάστρια, που τον τελευταίο καιρό έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές της στο ραδιόφωνο. Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο παρουσιάζουν εκπομπή 6-10 το πρωί στον Love Radiο και έχουν καταφέρει να κερδίσουν μεγάλο φανατικό κοινό, κυρίως νεαρόκοσμο, καθώς και οι δύο φημίζονται για το χιούμορ τους.

Αυτό άλλωστε είναι και ένα από τα μεγάλα «συν» της Κατερίνας όπως εκτιμούν στον ΑΝΤ1. Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά της δυσκολίες του «Πρωινού καφέ», το κοινό του και έχει πολλές καινούργιες ιδέες, τις οποίες όμως λόγω διαφωνίας της με τον Νίκο Μουτσινά δεν κατάφερε να τις υλοποιήσει όταν ήταν συμπαρουσιαστές. Μέχρι εδώ καλά, μόνο που στον ΑΝΤ1 σκέφτηκαν χωρίς... τον ξενοδόχο, που στην περίπτωση αυτή είναι η Βίκυ Καγιά.

Πληροφορίες από τηλεοπτικές πηγές κάνουν λόγο για την εκρηκτική κατάσταση που δημιουργήθηκε όταν η Βίκυ έμαθε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη παίζει ως το απόλυτο φαβορί για το πάνελ της. Ποιος είδε την Καγιά και δεν τη φοβήθηκε! Θεωρώντας ότι εκείνη πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο στην επιλογή των συνεργατών της, στο άκουσμα και μόνο ότι προτίθενται να φέρουν στο πλευρό της την Κατερίνα άλλαξε δέκα χρώματα!

Κι όταν η είδηση κυκλοφόρησε, έθεσε το βέτο της. «Πρέπει να έχω τον απόλυτο έλεγχο των συνεργατών που θα με πλαισιώσουν για να νιώθω σιγουριά», φέρεται να είπε εκνευρισμένη, στέλνοντας το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως στους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 που αποφασίζουν ερήμην της.

Όσο για την Κατερίνα Ζαρίφη, όπως ακούστηκε, δεν ίδρωσε καθόλου το αφτί της από την αντίδραση της Βίκυς Καγιά. Το μόνο που σκέφτεται, όπως λένε άτομα από το φιλικό της περιβάλλον, είναι αν θέλει να ξαναπεράσει την ψυχοφθόρα διαδικασία του «Πρωινού καφέ», γι’ αυτό και επιφυλάχθηκε να απαντήσει.