Τηλεταινία τα «Μυστικά της Εδέμ»

09.07.2009
Οκτώβριο ήταν να ξεκινήσουν τα καινούργια επεισόδια της επιτυχημένης σειράς, αλλά τελικά το κοινό δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τότε. «Βομβάρδισε» με e-mails το site της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς που χτύπησε τρελές θεαματικότητες και... ανάγκασε τους ηθοποιούς να γυρίσουν πίσω από τις διακοπές τους!

Οκτώβριο ήταν να ξεκινήσουν τα καινούργια επεισόδια της επιτυχημένης σειράς, αλλά τελικά το κοινό δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τότε. «Βομβάρδισε» με e-mails το site της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς που χτύπησε τρελές θεαματικότητες και... ανάγκασε τους ηθοποιούς να γυρίσουν πίσω από τις διακοπές τους! Κι αυτό γιατί το τηλεοπτικό δίδυμο Ακρίτα - Κυρίτση αποφάσισε να ετοιμάσει ένα χορταστικό επεισόδιο δυόμισι ωρών σαν τηλεταινία για την έναρξη της σειράς. Θα προβληθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου, με νέες εξελίξεις που κόβουν την ανάσα και προοιωνίζονται τις φοβερές και τρομερές ανατροπές που θα συμβούν.

Έτσι, εκεί που είπαν οι ηθοποιοί να ξεκουραστούν, επέστρεψαν πάλι για δύο εβδομάδες στο πλατό, αλλά και σε εξωτερικά γυρίσματα και θα σταματήσουν μόνο για 20 μέρες τον Αύγουστο. Οι αγαπημένοι ηθοποιοί των «Μυστικών της Εδέμ» ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και, παρόλο που ακύρωσαν κάποιες μέρες διακοπών, άρχισαν καθημερινά πολύωρα γυρίσματα για να ολοκληρώσουν αυτό το επεισόδιο-μαμούθ. Εκείνοι πάντως που θα αναγκαστούν να τρέξουν μαραθώνιο και δρόμο ταχύτητας μαζί είναι ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Φαίη Ξυλά, που ετοιμάζονται να παντρευτούν μέσα στο Σεπτέμβριο.