Τίνος είναι τα παιδιά του Τζάκσον;

01.07.2009
Σύμφωνα με φήμες που άρχισαν να διαρρέουν από χτες το βράδυ, ο Μάικλ Τζάκσον και η πρώην σύζυγος του, Ντέμπι Ρόουε (Debbie Rowe) δεν είναι οι πραγματικοί γονείς των δύο παιδιών τους.

Σύμφωνα με φήμες που άρχισαν να διαρρέουν από χτες το βράδυ, ο Μάικλ Τζάκσον και η πρώην σύζυγος του, Ντέμπι Ρόουε (Debbie Rowe) δεν είναι οι πραγματικοί γονείς των δύο παιδιών τους.

Πάντα υπήρχαν υποψίες ότι ο "βασιλιάς της Ποπ" δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας του 12χρονου Πρίνς Μάικλ (Prince Michael), της 11χρονης Πάρις (Paris) και του 7χρονου Πρινς Μάικλ (Prince Michael) του Β'.

Η μητέρα του Τζάκσον, Κάθριν (Katherine) τον δήλωσε ως πατέρα τους στο δικαστήριο, καθώς προετοιμάζεται να δώσει μάχη για την κηδεμονία τους. Αλλά, όπως προέκυψε και τα τρία παιδιά έχουν συλληφθεί με τεχνητή γονιμοποίηση, με ωάρια και σπερματοζωάρια από δότες. Η Ρόουε γέννησε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, λειτουργώντας ουσιαστικά ως παρένθετη μητέρα, ενώ ο Πρινς Μάικλ ο Β' γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα, η οποία δεν ήξερε ότι το ο Τζάκσον θα είναι ο πατέρας.

Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες, υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο εκκεντρικός σταρ δεν είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών, αλλά οι ταυτότητα των βιολογικών γονέων του παραμένει άγνωστη. Επίσης, δεν έχει διαπιστωθεί κατά πόσο ο Τζάκσον είχε συμμετάσχει στην επιλογή των δοτών των ωαρίων και των σπερματοζωαρίων.

Οι ισχυρισμοί αυτοί μπορεί να επηρεάσουν τα κληρονομικά δικαιώματα των παιδιών, τα οποία είναι πιθανό να βρεθούν στη μέση της μάχης για τη διεκδίκηση της κηδεμονίας τους.

Οι αμφιβολίες για την πατρότητα των παιδιών του Τζάκσον τέθηκαν αρχικώς από το κουτσομπολίστικο site "ΤΜΖ", το οποίο έγραψε: "Μάθαμε ότι δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας κανενός από τα παιδιά του. Και η Ντέμπι Ρόουε δεν είναι η βιολογική μητέρα των δύο παιδιών που κυοφόρησε για τον Μάικλ.

Και τα τρία παιδιά είναι παιδιά του σωλήνα. Μάθαμε επίσης ότι ο Τζάκσον δεν έχει υποβάλει χαρτιά για την επίσημη υιοθεσία κανενός από τα παιδιά του. Οι νομικοί μας είπαν ότι ο Τζάκσον θα θεωρηθεί πατέρας τους, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι σίγουρο.

Προφανώς, την εποχή που γεννήθηκαν εκείνος πίστευε ότι δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο που θα προσπαθούσε να διεκδικήσει την κηδεμονία των παιδιών. Για κάποιον λόγο δεν πίστεψε ποτέ ότι η Ρόουε θα έμπαινε σε τέτοια περιπέτεια", ισχυρίζεται το TMZ.

Όμως, όταν το 2004 η Ρόουε διεκδίκησε την κηδεμονία των παιδιών ισχυρίστηκε ότι ο Τζάκσον δεν είναι ο πραγματικός πατέρας τους. "Δεν έχω καμιά πληροφορία για τον δωρητή σπέρματος για κανένα από τα παιδιά. Το σπέρμα εξασφαλίστηκε ανώνυμα και εμπιστευτικά από τράπεζα σπέρματος", είχε δηλώσει στη δικογραφία: "Συναίνεσα με την τεχνητή σπερματέγχυση με την πρόθεση να κυοφορήσω ένα παιδί για το ο Μάικλ θα φέρονταν σαν πατέρας".

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η παρένθετη μητέρα του Πρινς Μάικλ, έμεινε μαζί του μόνο τρεις μέρες: "Η παρένθετη δεν έμαθε ποτέ ότι ο Τζάκσον θα είναι ο γονιός. Τρεις μέρες μετά τη γέννηση του Πρινς, τον παρέδωσε στον δικηγόρο του Τζάκσον, που πήγε να τον παραλάβει".

Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί διάφορες γυναίκες που ισχυρίζονται ότι είναι η παρένθετες μητέρες του Πρινς Μάικλ του Β'. Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι μιας γυναίκας που αυτοαποκαλείται Μπίλι Τζιν Τζάκσον και που πέρυσι υπέβαλε μήνυση διεκδικώντας ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "US Weekly", ο βιολογικός πατέρας του πρώτου γιου του Τζάκσον είναι ο δερματολόγος του, Άρνολντ Κλάιν (Arnold Klein), στην κλινική του οποίου δούλευε η Ρόουε όταν γνώρισε τον τραγουδιστή. "Αυτός είναι ο πατέρας", λέει κοντινό πρόσωπο στον Τζάκσον: "Εκείνος και η Ντέμπι υπέγραψαν συμφωνία να μην αποκαλύψουν ποτέ την αλήθεια".

Ο Κλάιν άρχισε να παρακολουθεί τον Μάικλ Τζάκσον για τη λεύκη που εμφάνισε στα μέσα της δεκαετίας του '90, λίγο πριν τη γέννηση των παιδιών. Ο ίδιος αρνείται να σχολιάσει τα δημοσιεύματα.