Μυστήριο καλύπτει τον ξαφνικό θάνατο του Τζάκσον

26.06.2009
Τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και τι προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς περιμένουν όλοι με αγωνία: συγγενείς, συνεργάτες, φίλοι και θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson). Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, κάνουν το γύρο του κόσμου διάφορα
Τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και τι προκάλεσε την ανακοπή καρδιάς περιμένουν όλοι με αγωνία: συγγενείς, συνεργάτες, φίλοι και θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson). Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, κάνουν το γύρο του κόσμου διάφορα σενάρια κι εκδοχές σχετικά με τα αίτια θανάτου και για ποιο λόγο έπεσε σε βαθύ κώμα στο σπίτι του, στο Μπελ Ερ. Από την πρώτη στιγμή, έγινε λόγος για υπερβολική χρήση παυσίπονων, που πήρε ο «Βασιλιάς της Ποπ» κάτι το οποίο δεν αποκλείουν οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Λος Άντζελες, όπου μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση ο Τζάκσον.

Ωστόσο, το μυστήριο γύρω από το θάνατο του περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από τις αποκαλύψεις στενών συνεργατών του, οι οποίοι επιμένουν ότι ο Τζάκσον δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Το αντίθετο, μάλιστα, ήταν καλά στην υγεία του. Στενός συνεργάτης του αποκαλύπτει στο E! News ότι ο Μάικλ πρόσφατα είχε περάσει από μία σειρά ιατρικών εξετάσεων για το ασφαλιστικό συμβόλαιο για τις συναυλίες που θα ξεκινούσε στις 11 Ιουλίου. Και όλες οι εξετάσεις είχαν βγει καθαρές.

Το ίδιο ισχυρίζεται και ο κωμικός ηθοποιός Εντ Αλόνζο (Ed Alonzo), ο οποίος θα επιμελείτο την εμφάνιση του στις συναυλίες. «Με τον Μάικλ ήμασταν μαζί το προηγούμενο βράδυ και ήταν πολύ καλά στην υγεία του. Χόρευε, τραγουδούσε και ήταν υπέροχος» λέει χαρακτηριστικά ο Αλόνζο. Και συνεχίζει: «Ήταν δυνατός και θετικός. Αν ήταν άρρωστος, δεν θα φαινόταν στη διάθεση του»; Ωστόσο, παραδέχεται ότι βρήκε τον Τζάκσον ιδιαίτερα αδύνατο όταν τον αγκάλιασε: «Αλλά, πάντα αδύνατος δεν ήταν;» αναρωτιέται ο ηθοποιός, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος αυτός μύθος της μουσικής βιομηχανίας.

Πάντως, μία άλλη πηγή αποκάλυψε στο E! ότι ο Μάικλ Τζάκσον τον τελευταίο καιρό επισκεπτόταν σε τακτά διαστήματα το νοσοκομείο του Μπέβερλι Χιλς. Οι λόγοι, όμως, παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστοι. Ενώ μην ξεχνάμε ότι τους προηγούμενους μήνες είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο «Βασιλιάς της Ποπ» έπασχε από καρκίνο του δέρματος. Κάτι, που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά και όταν διαψεύστηκε δεν είχε πείσει πολλούς.

Τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων θα βγουν αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Ωστόσο, για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών, που θα δείχνουν αν είχε καταναλώσει χάπια ή αλκοόλ, θα περιμένουμε αρκετές εβδομάδες.