Ξανά πίσω στον Γκετί η Σιένα Μίλερ

22.06.2009
Μόλις ένα μήνα μετά τον δεύτερο χωρισμό τους και παρά τις προσπάθειες της να απαγκιστρωθεί από την αγκαλιά του, η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) ξαναγύρισε στον Μπαλτάζαρ Γκετί (Balthazar Getty).
Μόλις ένα μήνα μετά τον δεύτερο χωρισμό τους και παρά τις προσπάθειες της να απαγκιστρωθεί από την αγκαλιά του, η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) ξαναγύρισε στον Μπαλτάζαρ Γκετί (Balthazar Getty). Το ζευγάρι εντοπίστηκε χτες, να κάνει μαζί ρομαντικές διακοπές στη Νότια Ιταλία και έμοιαζε σαν να έχει ξεχάσει τον πρόσφατο χωρισμό του.

Η Σιένα αφίχθη στο Ποζιτάνο μαζί με την μητέρα του Μπαλτάζαρ, την Παρασκευή. Εκείνος έκανε την εμφάνισή του χτες, όπου πήραν μαζί το πλοίο για το Νεράνο, όπου σε όλη τη διαδρομή αντάλλασσαν διαχύσεις.

Στη συνέχεια, οι δυο τους συνάντησαν για φαγητό μια παρέα συγγενών και φίλων, σε ένα εστιατόριο που λέγεται Λο Σκόλιο. Καθώς φάνηκε, η Σιένα δεν πρέπει να ήταν πολύ ευχαριστημένη με την παραγγελία της, αφού αντί να τρώει το φαγητό της, συνέχεια δάγκωνε το αυτί του Μπαλτάζαρ.

Η παρέα επέστρεψε στο Ποζιτάνο, το χωριό όπου η Σιένα είχε φωτογραφηθεί για πρώτη φορά γυμνόστηθη, να φιλάει τον πλούσιο κληρονόμο πάνω σε ένα γιοτ.

Η 27χρονη ηθοποιός είχε δεχτεί υβριστικά σχόλια για τον δεσμό της με τον Μπαλτάζαρ, που τώρα έχει πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του, Ροζέτα, καθώς εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Η πιέσεις που είχε δεχτεί τότε, αλλά και απροθυμία του Γκετί να δεσμευτεί περισσότερο μαζί της, οδήγησαν τη Μίλερ να τον χωρίσει για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο. Ωστόσο μέχρι ν' αλλάξει ο χρόνος ξαναγύρισε κοντά του για να τον ξαναχωρίσει στα μέσα του περασμένου Μαΐου.

Μετά τον δεύτερο χωρισμό τους, οι φήμες ήθελαν την Σιένα να προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από τον Γκετί, ανατρέχοντας στην παλιά της αγάπη με τον Τζουντ Λο (Jude Law), αλλά και αναζητώντας νέα, κοντά στον Τζος Χάρτνετ (Josh Hartnet). Όμως, όπως λένε οι αγγλοσάξωνες και έχουν δίκιο, "τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να τελειώσει πραγματικά".