35 χρόνια με επίδειξη Κωστέτσου

19.06.2009
Δεν κατάλαβα ποτέ την εμμονή της οικογένειας Καμπουράκη να μη θέλουν να παραδεχτούν ότι όλοι πάμε στη Ρόδο για το «Rodos Palace»!

Δεν κατάλαβα ποτέ την εμμονή της οικογένειας Καμπουράκη να μη θέλουν να παραδεχτούν ότι όλοι πάμε στη Ρόδο για το «Rodos Palace»! Για εμάς είναι destination hotel, είτε το θέλουν είτε όχι. Βέβαια, ένα τόσο όμορφο νησί είναι λογικό να το αγαπάμε. Εμείς όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι όποια σπουδαία προσωπικότητα το επισκέπτεται μένει αποκλειστικά στο «Rodos Palace». Από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι τον Βασίλειο Κωστέτσο και τη Σάσα Μπάστα, όλοι έχουν μείνει στις πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου.

Φέτος έκλεισε τα 35 χρόνια του και όλο το νησί τα γιόρτασε μαζί με τους ιδιοκτήτες του στη μεγάλη επίδειξη (έπειτα από 10 χρόνια) του Βασίλειου Κωστέτσου. Βέβαια, αν και όλοι περιμέναμε το show να γίνει στον ανακαινισμένο θόλο του ξενοδοχείου με την κλειστή πισίνα, ο οποίος αποτελεί και σήμα κατατεθέν του «Rodos Palace», προκειμένου να προσκαλεστούν οι εκατοντάδες φίλοι της οικογένειας Καμπουράκη, η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο club «Summer Mercedes».

Με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και guest star τη Σάσα Μπάστα (κουλός ο συνδυασμός, αλλά τάδε έφη Κωστέτσος!) τα top models της Ελλάδας παρουσίασαν την καλοκαιρινή collection του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή. Ενώ η Τάμτα με τα τραγούδια της έδωσε τη μουσική νότα της βραδιάς. Στο VIP area καλεσμένοι του Χάρη Σιανίδη και προσωπικοί φίλοι της Μαίρης Καμπουράκη από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο εντυπωσιάστηκαν από τις δημιουργίες, που ήταν εμπνευσμένες από το μοναδικό στυλ της Σοφίας Λόρεν.

Βέβαια, δεν έλειψαν οι βόλτες στην Παλιά Πόλη και το δείπνο στον ξακουστό «Αλέξη», αλλά και τα μπάνια στη Λίνδο και το γεύμα στον πολυβραβευμένο «Μαυρίκο». Κι αυτό επιβεβαιώνει αυτό που έγραψα στην αρχή, πως μπορεί τα «12 Νησιά» του «Rodos Palace» να είναι το top gourmet restaurant του νησιού, αλλά η οικογένεια Καμπουράκη σερβίρει πάντα ως κυρίως πιάτο τη Ρόδο με τις πολυποίκιλες ομορφιές της.