Η Βικτόρια Μπέκαμ μίκρυνε τη σιλικόνη!

17.06.2009
Η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας βαρέθηκε το "φουσκωμένο" της στήθος και αποφάσισε να το μικρύνει για να ταιριάζει καλύτερα με το νέο, πιο "εκλεπτυσμένο" στυλ που ακολουθεί τελευταία.

Η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας βαρέθηκε το "φουσκωμένο" της στήθος και αποφάσισε να το μικρύνει για να ταιριάζει καλύτερα με το νέο, πιο "εκλεπτυσμένο" στυλ που ακολουθεί τελευταία.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckman) έκανε την επέμβαση στο στήθος πριν ένα μήνα. Επισκέφθηκε στον πλαστικό της στο Λος Άντζελες και του ζήτησε να αντικαταστήσει τα εμφυτεύματα σιλικόνης που είχε με άλλα μικρότερου μεγέθους.

Έτσι από το μέγεθος 34DD που φορούσε μέχρι πρότινος στο σουτιέν, τώρα κατέβηκε στο 34D που είχε επιλέξει αρχικά, όταν είχε κάνει την πρώτη της αυξητική στήθους.

Μετά την επέμβαση έκανε μια επίσκεψη στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους και τώρα αναρρώνει στην Γαλλία, μαζί με τον 34χρονο αστέρα του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και τους γιους της, Μπρούκλιν, 10 ετών, Ρομέο, 6 ετών και Κρούζ, 4 ετών.

"Η Βικτόρια ήθελε να βγάλει την σιλικόνη εδώ και καιρό. Πίστευε ότι η εικόνα της "σεξοβόμβας" με τα κατάξανθα μαλλιά, το δυσανάλογο στήθος και το ψεύτικο μαύρισμα ήταν ξεπερασμένη, δεν την αντιπροσώπευε πλέον. Έτσι προχώρησε στην μείωση του στήθους", αποκαλύπτει δημοσίευμα της "Sun".

"Η Βικτόρια είναι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα της νέας επέμβασης. Βρέθηκε για λίγο στο Λονδίνο για δουλειές και μετά ταξίδεψε στη Γαλλία για να αναρρώσει με την ησυχία της και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η εκπρόσωπος της Βικτόρια αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την επέμβαση. Ενώ όλα τα δημοσιεύματα θέλουν αυτή να είναι η τρίτη φορά που η πρώην "Σπάϊσι γκέρλ" κάνει επέμβαση στο στήθος.

Το 1999 η Βικτόρια μπήκε στο χειρουργείο για να αυξήσει το φυσικό νούμερο της, 34 Α σε 34 D, σε κλινική του Λονδίνου. Το 2001 θέλησε να τους δώσει ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος φτάνοντας στο 34DD, αλλά δημόσια το αρνήθηκε. Μάλιστα, σε μια συνέντευξη που έδωσε στο BBC, ισχυρίστηκε ότι "είναι 100% φυσικά"!

Αλλά το 2005 πιέστηκε να παραδεχτεί ότι είχε πει ψέματα για τις επεμβάσεις, σύμφωνα με τεκμήρια που προέκυψαν από μια δίκη. Με την μείωση του στήθους, ολοκληρώνεται η μεταμόρφωση της νέας Βικτόρια, που θέλει να διαγράψει τις φωτογραφίες της από το παρελθόν.

"Συνήθιζα να φοράω τέτοια φορέματα, που όταν κοιτάζω παλιές φωτογραφίες μου, σκέπτομαι ότι το στήθος μου ξεχειλίζει... κοντεύει να φτάσει στο λαιμό μου", παραδέχτηκε σε συνέντευξη της τον Δεκέμβριο.

Εντωμεταξύ το ζεύγος Μπέκαμ δικαιώθηκε αφού η πρώην νταντά τους ζήτησε συγνώμη στο δικαστήριο που έβγαλε φόρα τα προσωπικά τους.

Η Άμπι Γκίμπσον (Abbie Gibson) δούλευε στους Μπέκαμ από το Μάιο του 2003 μέχρι το Μάρτιο του 2005, έχοντας αναλάβει την φροντίδα των αγοριών του διάσημου ζευγαριού. Όταν παραιτήθηκε όμως, έδωσε μια συνέντευξη που αποκάλυπτε όλα τα προσωπικά δεδομένα και τις γαργαλιστικές πληροφορίες για την ιδιωτική ζωή της οικογένειας.

Το θέμα είχε τίτλο "Οι Μπέκαμ πίσω από τις κλειστές πόρτες" και δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2005. Όπως ήταν φυσικό οι αποκαλύψεις εξόργισαν τους τους Μπέκαμ που αντέδρασαν με μηνύσεις. Αργότερα η εφημερίδα ανέλαβε την ευθύνη, ζητώντας συγνώμη για την συκοφαντική δυσφήμηση των Μπέκαμ, αλλά ήδη η υπόθεση είχε πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.