Ο αδερφός της Μια Φάροου βρέθηκε νεκρός!

17.06.2009
Έξι μήνες μετά τον θάνατο της 35χρονης κόρης της, μια δεύτερη τραγωδία χτυπά την ηθοποιό Μία Φάροου( Mia Farrow). Ο μεγαλύτερος αδερφός της βρέθηκε νεκρός μέσα στην γκαλερί του, στο Βερμόντ.

Έξι μήνες μετά τον θάνατο της 35χρονης κόρης της, μια δεύτερη τραγωδία χτυπά την ηθοποιό Μία Φάροου (Mia Farrow), καθώς ο μεγαλύτερος αδερφός της βρέθηκε νεκρός μέσα στην γκαλερί του, στο Βέρμοντ.

Το σώμα του 66χρονου Πάτρικ Φάροου( Patrik Farrow), ανακάλυψε η αστυνομία αργά το βράδυ της Δευτέρας, 15 Ιουνίου, απαντώντας σε μια επείγουσα κλήση για βοήθεια που δέχθηκε από ανώνυμη γυναίκα η οποία βρίσκονταν μέσα στη γκαλερί.

"Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα αποκαλύψει η νεκροψία που θα γίνει την Πέμπτη και μέχρι τότε δεν θα κάνουμε άλλη ανακοίνωση", είπε ο αρχηγός της αστυνομία του Βέρμοντ, Τίμοθι Όλιβερ (Timothy Oliver), ενώ χαρακτήρισε "ύποπτες τις συνθήκες θανάτου του", καθώς φάνηκε από διάφορα παράδοξα στοιχεία που βρέθηκαν στο σημείο.

Ο Πάτρικ, που ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος από την Μία και είχε γεννηθεί στο Λος Άντζελες, έζησε τα νεανικά του χρόνια στη Νέα Υόρκη και την Ευρώπη, πριν μετακομίσει στο Βέρμοντ πριν από 30 χρόνια. Η γκαλερί του Φάροου βρίσκεται μέσα σε μια μεταποιημένη παλιά εκκλησία, στην κωμόπολη Κάστελτον κοντά στα σύνορα με την πολιτεία της Νέας Υόρκης και φέρει το όνομά του. Η "Farrow" εμπορεύονταν καλλιτεχνικά κοσμήματα και γλυπτά και ήταν έργο ζωής του Πάτρικ, ο οποίος την δημιούργησε μαζί με την σύζυγό του και βραβευμένη καλλιτέχνη, Σούζαν Φάροου.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η κόρη της Μια Φάροου, Λαρκ Πρεβέν (Lark Previn) πέθανε σε νοσοκομείο της Νέα Υόρκης, ύστερα από μακροχρόνια ασθένεια. Ενώ πριν ένα χρόνο, η οικογένεια Φάροου είχε δεχτεί ένα ακόμη πλήγμα, όταν ο 37χρονος ανιψιός της Μία και του Πάτρικ, Τζέισον Ντεν (Jason Dene) σκοτώθηκε στο Ιράκ, μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας του στο στρατό.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της, η Φάροου είναι συγκλονισμένη από τα τραγική είδηση και δεν έχει ακόμη να καταφέρει να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. Γεννημένη το 1945 από τον αυστραλό σκηνοθέτη, Τζων Φάροου (John Farrow) και την ιρλανδή ηθοποιό, Μορίν Ο'Σάλιβαν (Maureen O'Sullivan), η Μία έγινε γνωστή το 1964 μέσα από την δημοφιλή σαπουνόπερα "Πέιτον Πλέις" (Peyton Place).

Στο διάστημα που πρωταγωνιστούσε στην σειρά ερωτεύτηκε τον διάσημο τραγουδιστή Φράνκ Σινάτρα (Frak Sinatra) και αψηφώντας την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, τον παντρεύτηκε το 1966, όταν εκείνη ήταν 21 και αυτός 50 χρονών. Ο γάμος τους κράτησε μόλις δύο χρόνια, στην διάρκεια του οποίου ο Σινάτρα απαίτησε από την Μία να μη δεχθεί τον θρυλικό ρόλο της στην ταινία "Το μωρό της Ρόζμαρι", κάτι που εκείνη αρνήθηκε.

Δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τον πιανίστα Αντρέ Πρεβέν (Andre Previn), με τον οποίο διατήρησε φιλικές σχέσεις ακόμη και μετά το διαζύγιο τους το 1979.

Από τον γάμο τους απέκτησαν τρία βιολογικά παιδιά και τρία υιοθετημένα, μεταξύ αυτών και η Σουν-Γι (Soon-Yi), που αργότερα προκάλεσε σκάνδαλο δημιουργώντας δεσμό με τον τρίτο σύντροφο της Μια, Γούντι Άλεν (Woody Allen).

To 1980 ξεκίνησε ο μακροχρόνιος δεσμός της με τον σκηνοθέτη Γούντι Άλεν, από τον οποίο απέκτησε τον γιο της, Ρόναν και με τον οποίο υιοθέτησε άλλα δύο παιδιά. Η Μία Φάροου έγινε η μούσα του Γούντι Άλεν, πρωταγωνιστώντας σε 13 ταινίες του, όπου ξεχώρισε ιδιαίτερα για την ερμηνεία της στην ταινία "Η Χάνα και οι Αδερφές της" το 1986.

Εκτός από το υποκριτικό ταλέντο της, η Μία Φάροου διακρίνεται και για το ανθρωπιστικό έργο που έχει αναλάβει ως πρέσβειρα καλής θελήσεως της Unicef. Τον περασμένο Απρίλιο ξεκίνησε απεργία πείνας, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σε σχέση με τους κατοίκους του Νταρφούρ που υποφέρουν από την πείνα. Αν και είχε βάλει στόχο τις 21 ημέρες, δεν κατάφερε να κρατήσει περισσότερο από 11, αφού οι δυνάμεις της άρχισαν να την εγκαταλείπουν βάζοντας σε κίνδυνο της ζωή της!