Παντρεύτηκαν ο Χαβιέ Μπαρδέμ με την Πενέλοπε Κρουζ!

14.07.2010
Η ταινία του Γούντι Άλεν (Woody Allen) "Vicky Christina Barcelona" ήταν η αιτία για να ερωτευτεί ο ένας τον άλλον, είναι από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια στον σινεμαδικό κόσμο και τους έχουμε στη λίστα με τους αγαπημένους μας ηθοποιούς. Ο Χαβιέ Μπαρδέμ(Javier Bardem) και η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) παντρεύτηκαν μυστικά στις Μπαχάμες, κάτι που επιβεβαίωσε ένας δικός τους άνθρωπος στο περιοδικό Life and style.

Η ταινία του Γούντι Άλεν (Woody Allen) "Vicky Christina Barcelona" ήταν η αιτία για να ερωτευτεί ο ένας τον άλλον, είναι από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια στον σινεμαδικό κόσμο και τους έχουμε στη λίστα με τους αγαπημένους μας ηθοποιούς. Ο Χαβιέ Μπαρδέμ(Javier Bardem) και η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) παντρεύτηκαν μυστικά στις Μπαχάμες σε στενό οικογενειακό κύκλο, κάτι που επιβεβαίωσε ένας δικός τους άνθρωπος στο περιοδικό Life and style.

Και οι δύο είναι κάτοχοι του χρυσού αγαλματιδίου ονόματι Όσκαρ (Η πρώτη για το "Vicky Christina Barcelona" κι ο δεύτερος για το "Καμία πατρίδα για τους μελοθάνατους") και στις φετινές Κάννες ο Μπαρδέμ μόλις κέρδισε το βραβείο για καλύτερο αντρικό ρόλο για την ταινία "Biutiful", η Πενέλοπε ήταν η πρωταγωνίστρια στον ευχαριστήριο λόγο του. "Μοιράζομαι αυτή τη χαρά με την φίλη μου, τη σύντροφο μου, την αγάπη μου Πενέλοπε: Σου χρωστάω πολλά και σ’ αγαπάω πάρα πολύ" είχε πει ο Χαβιέ και συγκίνησε όχι μόνο την Κρουζ αλλά και όλη την αίθουσα.

Είναι φίλοι εδώ και είκοσι χρόνια από τότε που είχαν παίξει μαζί στην ισπανική ταινία "Jamon Jamon" και πριν τρία χρόνια κατάλαβαν ότι πρέπει να είμαι μαζί. Η Κρουζ είχε δηλώσει κάποια στιγμή ότι δεν ξέρει αν πιστεύει στο γάμο αλλά σίγουρα πιστεύει στην οικογένεια, την αγάπη και τα παιδιά και τώρα ήρθε η στιγμή που τελικά αναθεώρησε. Low profile κι εκείνη και ο Χαβιέ σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις με κόκκινα χαλιά και φλας δεν εμφανίζονται μαζί και δεν έχουν προκαλέσει ποτέ για τις κίτρινες στήλες.

Όσο για τα επαγγελματικά, η Κρουζ πίνει ρούμι στα γυρίσματα των καινούριων Πειρατών της Καραιβικής (Pirates of the Caribbean: On stranger tides) και ο Μπαρδέμ ετοιμάζει τρεις ταινίες "Potsdamer Platz" ,Untitled Terrence Malick Project", "The Galapagos Affair" )

Επιμέλεια: Κική Παπαδοπούλου