Η ζωή της Όπρα γίνεται τηλεταινία

14.07.2010
H Όπρα Γουίνφρει (Oprah Winfrey) εκτός από τους του πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, έχει την πιο πετυχημένη εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση με τεράστια τηλεθέαση.

H Όπρα Γουίνφρει (Oprah Winfrey) εκτός από τους του πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, έχει την πιο πετυχημένη εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση με τεράστια τηλεθέαση. Έχοντας περάσει πολύ δύσκολα χρόνια όταν ήταν μικρή με ελάχιστα χρήματα και συνεχή σεξουαλική και σωματική κακοποίηση, κατάφερε να γίνει η πιο διάσημη και πετυχημένη παρουσιάστρια παγκοσμίως. Είναι η πρώτη Αφροαμερικανίδα δισεκατομμυριούχος, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους κι έχει φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους σταρ στο πλατό της εκπομπής της.

Η ιστορία της είναι ιδανική για κινηματογραφικό σενάριο γι’ αυτό τώρα σχεδιάζουν να την κάνουν τηλεταινία. Ο παραγωγός Λάρι Τόμσον (Larry Thomson) ανακοίνωσε πως θα γυριστούν δύο η ένα τετράωρο φιλμ για τη ζωή της Όπρα που θα έχουν ως βάση τη βιογραφία της Κίτι Κέλει (Kitty Kelley). Το πρότζεκτ αναμένεται να προβληθεί το Σεπτέμβριο του 2011, τη χρονική στιγμή δηλαδή που σταματάει και το σόου της μετά από τόσα χρόνια.

Ο Τόμσον δηλώνει μεγάλος φαν της Γουίνφρει και ψάχνει το κατάλληλο κανάλι που θ’ αναλάβει την προβολή της ταινίας. Είναι εκείνος που κρύβεται πίσω από τις βιογραφίες-τηλεταινίες για την Λουσίl Μπολ (Lucille Ball), Σερ (Cher), Σόνι (Sonny) και Ντέσι Αρνάζ (Desi Arnaz). Δεν έχει βρεθεί ακόμα η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Όπρα ούτε ο σκηνοθέτης.

Επιμέλεια: Κική Παπαοδπούλου