Ο Γκίμπσον καταγράφηκε ν'απειλεί τη γυναίκα του

13.07.2010
Το τελευταίο διάστημα τον βλέπεις συνέχεια στα περιοδικά, τις εφημερίδες παντού αλλά σίγουρα θα ήθελε να συμβαίνει τα αντίθετο αφού τα δημοσιεύματα δε σχετίζονται με τη δουλειά του.

Το τελευταίο διάστημα τον βλέπεις συνέχεια στα περιοδικά, τις εφημερίδες παντού αλλά σίγουρα θα ήθελε να συμβαίνει τα αντίθετο αφού τα δημοσιεύματα δε σχετίζονται με τη δουλειά του. Το αλκοόλ που ρέει στις φλέβες του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) και τις έχει τιγκάρει είναι η αιτία για την απομάκρυνση φίλων και συνεργατών του, της απαράδεκτης συμπεριφοράς του στην οικογένεια του και στα ΜΜΕ και δε μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του.

Το καινούριο επεισόδιο από το σήριαλ της ζωής του Γκίμπσον επικεντρώνεται στην κασέτα που βρέθηκε και περιέχει μια 8λεπτη τηλεφωνική διαμάχη με τη γυναίκα του Οκσάνα Γρηγορίεβα (Oksana Grigorieva). Είχαν προηγηθεί οι κατηγορίες της Γριγορίεβα για κακοποίηση και τώρα βρέθηκαν και στοιχεία που τον ενοχοποιούν. Ο γεμάτος βρισιές και νεύρα διάλογος ακολούθησε αφού της είχε επιτεθεί ο Γκίμπσον σπάζοντας της δύο δόντια και την απειλεί ότι δε θα σταματήσει σ αυτό και θα της επιτεθεί με ρόπαλο του baseball γιατί αυτό της αξίζει.

"Τι άντρας είναι αυτό που χτυπάει μια γυναίκα ενώ κρατάει στα χέρια της ένα μικρό παιδί; Που της σπάει τα δόντια δύο φορές!" ακούγεται να φωνάζει απελπισμένη για να πάρει ως απάντηση πως χρειάζεται μια γυναίκα κι όχι ένα μικρό κορίτσι, ότι τον χρησιμοποιήσε και δεν έχει κανέναν να τον στηρίζει. Όλα αυτά ανάμεσα σε πολύ άσχημες βωμολοχίες και προσβολές.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες θα εξετάσει το περιεχόμενο της κασέτας απ’ ότι δήλωσε ο Στιβ Γουίτμορ (Steve Whitmore) ενώ η φίλη του Γκίπσον Γούπι Γολντμπεργκ(Woopi Goldberg) - που μάλλον είναι η μόνη υπέρμαχος του- πιστεύει ότι απλά είναι ξεροκέφαλοςκαι δεν είναια υτό που νομίζουν όλοι.

Επιμέλεια: Κική Παπαδοπούλου