Η Λίντσει Λόχαν τα ξαναβρήκε με την πρώην

13.07.2010
Η Λίντσει Λόχαν (Lindsay Lohan) που τους επόμενους τρεις μήνες θα βλέπει τον κόσμο μέσα από της φυλακής τα σίδερα, έχει τουλάχιστον έναν άνθρωπο να την στηρίζει αυτές τις μέρες.

Η Λίντσει Λόχαν (Lindsay Lohan) που τους επόμενους τρεις μήνες θα βλέπει τον κόσμο μέσα από της φυλακής τα σίδερα, έχει τουλάχιστον έναν άνθρωπο να την στηρίζει αυτές τις μέρες. Παραδέχτηκε ότι έχει ελαττώσει τα ναρκωτικά αλλά το ποτό απ' ότι όλα δείχνουν είναι αδύνατον να το ελαττώσει και σαν να μην έφταναν αυτά την παράτησε κι η δικηγόρος της. Πάνω που δήλωνε πως φοβάται τρομερά που δεν θα έχει κανέναν και δεν θ' αντέξει τη μοναξιά, τώρα επέστρεψε στη ζωή της κάποια από τον κόσμο των πρώην.

Μπορεί να είχαν χωρίσει εδώ και εννιά μήνες μετά από σχέση ενάμιση χρόνου αλλά τώρα είναι ξανά μαζί με την Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson) κι οι φωτογραφικοί φακοί τους εντόπισαν σε κοινή τους έξοδο στο γιαπωνέζικο εστιατόριο Metsuhisa στο Μπέβερλι Χιλς. Και στη συνέχεια στο αμάξι της δεύτερης ενώ επέστρεφαν σπίτι της Λόχαν.

Η DJ Ρόνσον ήταν από τα άτομα που της είχαν συμπαρασταθεί σε πολλές δύσκολες στιγμές όπως τότε που της επιτέθηκε ο 77χρονος βετεράνος κωμικός Τζόαν Ρίβερς (Joan Rivers) και κατέθεσε υπέρ της στο δικαστήριο.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά τον είχε διασύρει και μέσω του λογαριασμού της στο Twitter γράφοντας «Τζόαν Ρίβερς διάλεξε κάποιον της ηλικίας σου αλλά περίμενε, τόσο μεγάλοι άνθρωποι δεν μπορούν ν ακούσουν?. Κι όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησαν και απαντήσεις από τον συγκεκριμένο κύριο οι οποίες δεν ήταν καθόλου κολακευτικές για τη Λόχαν.

Στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της Λίντσει, η Ρόνσον απ ότι ανέφερε είναι δειατεθειμένη να μην την αφήσει μόνη της και να την βοηθήσει να ξεπεράσει τις δύσκολη φάση που περνάει.

Επιμέλεια:Κική Παπαδοπούλου