Η Ατζελίνα υπερασπίζεται το αγορίστικο στυλ της Σιλό

13.07.2010
Όταν το θέμα της συζήτησης σχετίζεται με την Ατζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και το στυλ της φαμίλιας ( που θα καταλήξει δυναστεία) της, δεν πρόκειται να είναι κάτι συνηθισμένο.

Όταν το θέμα της συζήτησης σχετίζεται με την Ατζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και το στυλ της φαμίλιας ( που θα καταλήξει δυναστεία) της, δεν πρόκειται να είναι κάτι συνηθισμένο. Πέρα του ότι έχουν μια καρμική σχέση με το Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), όπως δήλωσε πρόσφατα, κάποια από τα παιδιά τους προκαλούν διάφορα σχόλια σε σχέση με το ντύσιμο και το όλο στυλ τους. Τώρα ο στόχος είναι η Σιλό (Shiloh) επειδή ο τρόπος που ντύνεται θυμίζει περισσότερο αγόρι παρά κορίτσι.

Η μαμά Ατζελίνα εννοείται δεν το άφησε έτσι και είπε στο Reuters: "Πιστεύω ότι είναι εντυπωσιακή και μ αρέσουν οι επιλογές που κάνει. Δεν θα γίνω ποτέ απ αυτούς τους γονιούς που αναγκάζουν κάποιον να είναι κάτι που δεν είναι γιατί είναι ένας κακός τρόπος να μεγαλώνεις τα παιδιά. Πρέπει να επιτρέπουμε στα παιδιά να εκφράζονται όπως θέλουν χωρίς να τους κρίνει κανείς επειδή είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη τους." Προσθέτει επίσης ότι η κοινωνία πάντα έχει να μάθει κάτι όταν κρίνουμε κάποιον και του βάζουμε ταμπέλες.

Η Τζολί αφού μεταμορφώθηκε ααλλάζοντας συνέχεια στυλ για την καινούρια της ταινία "Salt", αυτή την περίοδο τριγυρνάει για την προώθηση της και παραδέχεται ότι το συνεργείο δεν αισθανόταν και πολύ άνετα στα γυρίσματα.

Ο λόγος είναι τα αντρικά της ρούχα για τις ανάγκες του ρόλου και οι αντιδράσεις αντρών και γυναικών δεν ήταν και πολύ χαλαρές αφού οι μεν δεν μπορούσαν να συναναστραφούν μαζί της και οι δε ήταν σε πολύ άβολη κατάσταση. Όπως και να ‘χει ψηφίζουμε δαγκωτό Ατζελίνα!

Επιμέλεια: Κική Παπαδοποπύλου