Ο Ντέιβιντ Κάρανταϊν θύμα της διαστροφής του

09.06.2009
Η φωτογραφία του νεκρού Ντέιβιντ Κάρανταϊν (David Carradine) που διέρρευσε σε ταϊλανδική εφημερίδα έχει σοκάρει τόσο τους θαυμαστές, όσο και την οικογένεια του ηθοποιού που ζήτησε ενισχύσεις στις έρευνες για να διαλευκανθεί το μυστήριο του θανάτου του.

Η φωτογραφία του νεκρού Ντέιβιντ Κάρανταϊν (David Carradine) που διέρρευσε σε ταϊλανδική εφημερίδα έχει σοκάρει τόσο τους θαυμαστές, όσο και την οικογένεια του ηθοποιού, που ζήτησε ενισχύσεις στις έρευνες για να διαλευκανθεί το μυστήριο του θανάτου του.

Η περιβόητη φωτογραφία που τραβήχτηκε από την εγκληματολογική ομάδα και διέρρευσε σε εφημερίδα ταμπλόιντ δείχνει τον ηθοποιό με γυναικεία περούκα και διχτυωτές κάλτσες, ενώ τα κόκκινα εσώρουχα που φαίνονται πάνω στο κρεβάτι του και μια ερωτική φωτογραφία στον τοίχο ενισχύουν την θεωρία ότι ο 72χρονος ηθοποιός σκοτώθηκε κατά λάθος από ασφυξία στην διάρκεια αυτό- ερωτικής ικανοποίησης.

Η εξέλιξη αυτή έχει επιδεινώσει τη θέση της οικογένεια του, που φοβάται περαιτέρω διαπόμπευση. Ο Κιθ Κάρανταϊν, αδερφός του ηθοποιού απειλεί με μηνύσεις όσους αμαυρώνουν την μνήμη του νεκρού, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες.

Από την περασμένη Πέμπτη που βρέθηκε νεκρός ο ηθοποιός, τα δημοσιεύματα για τις συνθήκες θανάτου του διίστανται. Μέλη της οικογένειας επιμένουν ότι ο σταρ του "Kill Bill" αποκλείεται να έχει αυτοκτονήσει, ενώ η δικηγόρος του Βίκυ Ρόμπερτς (Vicky Roberts) είναι πεπισμένη ότι ο Κάρανταϊν δολοφονήθηκε.

Ένας καλεσμένος του πάνελ στην εκπομπή του Λάρι Γκίνγκ (Larry King Live) είπε ότι Κάρανταιν "ενδιαφέρονταν και εξερευνούσε μυστικές οργανώσεις". "Αυτό σχετίζεται με την αγάπη του για τις πολεμικές τέχνες", διευκρίνισε ο διάσημος δικηγόρος Μάρκ Γκεράκος (Mark Geragos) -που χειρίζεται και την υπόθεση Κρις Μπράουν (Chris Brown) και που προσέλαβε για ενισχύσεις η οικογένεια- συμπληρώνοντας ότι "σ' αυτό τον χώρο θα πρέπει να στρέψει τις έρευνες της η αστυνομία".

"Είμαι σίγουρος ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε σε συνεχή συνεννόηση με την αμερικανική πρεσβεία για πορεία των ερευνών μας", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

Παράλληλα, οι συγγενείς του νεκρού έχουν δικαίωμα να ζητήσουν τη βοήθεια του FBI, αν βέβαια τους δοθεί η σχετική άδεια: "Μπορούμε να δουλέψουμε με το FBI, αν το αίτημα της οικογένειας γίνει δεκτό, αλλά ακόμη και χωρίς αυτούς ξέρουμε την δουλειά μας", διαβεβαίωσε ο αστυνομικός.

Η εκπρόσωπος τους FBI, Λόρα Έιμιλιερ (Laura Eimilier) έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, διευκρινίζοντας ότι το FBI αναλαμβάνει υποθέσεις εξιχνίασης θανάτων σε ξένη χώρα όταν υπάρχουν υποψίες δολοφονίας.

Οι πρώην γυναίκες του πέντε φορές παντρεμένου Κάρανταϊν, είπαν ότι πολλές φορές ο ηθοποιός δενόταν για να βρίσκει σεξουαλική ικανοποιήση αγνοώντας τις προειδοποιήσεις τους!

Η νυν σύζυγός του, Άνι Μπίρμαν (Annie Bierman) αφού παρέλαβε το πτώμα του Κάρανταϊν στο Λος Άντζελες ζήτσε και δεύτερη νεκροψία, από διακεκριμένο ιατροδικαστή που εμφανίζεται και στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, "Autopsy". Ωστόσο τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών ερευνών χρειάζονται τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να καταλήξουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.