Η Σούζαν Μπόιλ πήρε εξιτήριο!

05.06.2009
Η παγκοσμίου φήμης σταρ που αναδείχθηκε από το "Βρετανία Έχεις Ταλέντο", τραγουδίστρια Σούζαν Μπόιλ (Susan Boyle), πήρε εξιτήριο από την κλινική όπου νοσηλεύονταν για νευρική εξάντληση και τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει την Αμερική.
Η παγκοσμίου φήμης σταρ που αναδείχθηκε από το "Βρετανία Έχεις Ταλέντο", τραγουδίστρια Σούζαν Μπόιλ (Susan Boyle), πήρε εξιτήριο από την κλινική όπου νοσηλεύονταν για νευρική εξάντληση και τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει την Αμερική.

Η 48χρονη ερασιτέχνης από τη Σκωτία, της οποίας η ερμηνεία στο σόου έχει φτάσει στα 200 εκατομμύρια αναζητήσεις στο ίντερνετ μέχρι σήμερα, είχε εισαχθεί στην νευρολογική κλινική "The Priory", την περασμένη Κυριακή, μετά από το ψυχολογικό σοκ εξαιτίας της ήττας της στον διαγωνισμό.

Όμως τώρα, όπως δήλωσε ο αδελφός της στο GMTV: "Είναι πολύ πιο χαρούμενη. Μοιάζει να έχει ξαναβρεί τον εαυτό της. Η κατάσταση μοιάζει να ξεκαθαρίζει και είναι πολύ πιο ευχαριστημένη. Απ' όσο ξέρω φιλοξενείται σε ένα διαμέρισμα το κέντρο του Λονδίνου", είπε ο Τζέρι Μπόιλ.

Συνεσταλμένη, μειονεκτική εμφανισιακά και μοναχική, η άνεργη εθελόντρια της εκκλησίας με την αγγελική φωνή, αποτέλεσε πρόκληση για τον τρόπο που το κοινό αντιλαμβάνεται τους σταρ. Ξαφνικά βρέθηκε λουσμένη στο φως της διασημότητας, με τηλεοπτικά συνεργεία εγκατεστημένα νυχθημερόν έξω από το σπίτι της και με προσκλήσεις στις εκπομπές του Λάρι Κινγκ (Larry King) και της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey).

Κι ενώ τελικά είχε κι η ίδια πιστέψει ότι πράγματι ήταν το φαβορί του διαγωνισμού ταλέντων και ότι το όνειρό της θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, το στρες άρχισε να της τσακίζει τα νεύρα κάνοντάς την να ξεσπά σε κλάματα και καπρίτσια, όλη τη βδομάδα από τους ημιτελικούς μέχρι τη βραδιά του μεγάλου τελικού, όπου κατέρρευσε.

Μετά το τέλος της εκπομπής, που ανέδειξε στη θέση του νικητή το χορευτικό συγκρότημα "Diversity", η Μπόιλ έπαθε νευρικό κλονισμό και στη συνέχεια εισήχθη στην ιδιωτική κλινική για συναισθηματική εξάντληση.

Παρόλα αυτά, τώρα το μέλλον της χαμογελάει ξανά, καθώς ο δημιουργός του σόου και κριτής, Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) μαζί με τη δισκογραφική του εταιρία Syco, της έχουν προτείνει να υπογράψει συμβόλαιο για την κυκλοφορία του πρώτουτης άλμπουμ.

Παράλληλα γίνονται συζητήσεις για μια ταινία στο Χόλυγουντ: "Το θέμα τώρα είναι ποια πορεία θα ακολουθήσει η καριέρα της", σχολιάζει ο αδελφός της: "Έχει κατανοήσει το γεγονός ότι οι αμερικανοί έχουν ξετρελαθεί μαζί της και αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί πράγματι να γίνει τραγουδίστρια και να βγάλει δικό της δίσκο. Είναι αυτό που πάντα ήθελε".

Συνολικά, ο Τζέρι Μπόιλ εκφράζεται πολύ θετικά για τον Κάουελ: "Ο Σάιμον Κάουελ, ξέρει καλά αυτό το παιχνίδι. Και είμαι σίγουρος ότι ξέρει πως έχει στα χέρια του κάποια που έχει περάσει τα αμερικανικά σύνορα πριν καλά, καλά πατήσει το πόδι της εκεί και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει καλή δουλειά για εκείνη".

Ο αδελφός της Μπόιλ επιβεβαίωσε επίσης τα δημοσιεύματα που λένε ότι η Σούζαν Μπόιλ θα τραγουδήσει μπροστά στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα (Barack Obama).