Η Σούζαν Μπόιλ ετοιμάζεται για την περιοδεία!

09.06.2009
Χάρη στη γιατρό της, η Σούζαν Μπόιλ θ' αρχίσει πρόβες για την περιοδεία του "Βρετανία Έχεις Ταλέντο" που ξεκινάει σε δύο μέρες.

Χάρη στη γιατρό της, η Σούζαν Μπόιλ θ' αρχίσει πρόβες για την περιοδεία του "Βρετανία Έχεις Ταλέντο", που ξεκινάει σε δύο μέρες. Η χτεσινοβραδινή ανακοίνωση σημαίνει ότι το κοινό μπορεί να την απολαύσει ακόμη και την πρώτη μέρα του σόου, αυτή την Παρασκευή.

Παρά τις αρχικές αμφιβολίες της, τώρα η φιναλίστ του βρετανικού διαγωνισμού ταλέντων είναι πιο αισιόδοξη παρά ποτέ σχετικά με την εμφάνισή της σ' αυτόν τον πρώτο σταθμό της περιοδείας, στο Μπέρμινγκχαμ, χάρη στην εικοσιτετράωρη υποστήριξη από την προσωπική της γιατρό, Σάρα Λοτζόφ (Sarah Lotzof) που επαγρυπνεί για ενδεχόμενη υποτροπή της.

Η 48χρονη Σούζαν, που πριν λίγες μέρες επανασυνδέθηκε με τη γάτα της προκειμένου να νιώσει καλύτερα, αναμένονταν στο Λονδίνο αργά χτες τη νύχτα, μετά από ένα σαββατοκύριακο χαλάρωσης με τους φίλους και συγγενείς της στο χωριό της, το Μπλάκμπερν, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Εδιμβούργο, όπου πήγε μετά το εξιτήριο της από τη νευρολογική κλινική.

Μέχρι πρότινος οι φήμες ήθελαν τη Σούζαν, που πέρασε τέσσερις μέρες στην διάσημη κλινική "The Priory" για ψυχολογική εξάντληση, να μένει εκτός περιοδείας, αλλά όπως είπε η ίδια στους υπεύθυνους του σόου: "Δεν μπορώ με τίποτα να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου. Με έφεραν σ' αυτή την καταπληκτική θέση και τους χρωστάω ένα δείγμα ευγνωμοσύνης".

Σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντος της: "Έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να συμμετάσχει στην περιοδεία, με κάθε τρόπο. Οι παραγωγοί και οι οικείοι της, της είπαν ότι η απόφαση είναι εντελώς δική της και δεν υπάρχει καμιά πίεση γι' αυτό. Αλλά είναι πολύ πεισματάρα και θέλει πολύ να εμφανιστεί σε τόσο σημαντικές σκηνές και μπροστά σε τόσο κόσμο".

Η είδηση της συμμετοχής της έχει ανακουφίσει τους τοπικούς οργανωτές, που σε αντίθετη περίπτωση φοβόντουσαν ότι θα αντιμετώπιζαν κενές θέσεις τουλάχιστον σε 12 παραστάσεις, όπου θα εμφανίζονταν η Μπόιλ.

Παρότι η συμμετοχή της στην πρεμιέρα της περιοδείας στο Μπέρμινγκχαμ, την Παρασκευή, είναι ακόμη αμφίβολη, έγκυρες πηγές λένε ότι η σκωτσέζα με την αγγελική φωνή θα παίξει κεντρικό ρόλο στους υπόλοιπους σταθμούς.

Εντωμεταξύ, χτες η Σούζαν, που διαμένει σε μυστικό διαμέρισμα για μην έρχεται σε επαφή με τον τύπο, αφού βγήκε για ψώνια παρέα με τη γιατρό της, επανασυνδέθηκε με τη γάτα της, Πεμπλς, την οποία έφερε ένας βοηθός από το σπίτι της στο Μπλάκμπερν. Σύμφωνα με μια γειτόνισσά της: "Η Σούζαν λατρεύει τη γάτα της και δεν μπορεί να μείνει μακριά της για πολύ".