Η Μπρίτνεϊ βγαίνει με τον μάνατζερ της

10.06.2009
Παράλληλα με την ανακοίνωση της συνέχισης της παγκόσμιας περιοδείας στην Αυστραλία τον Νοέμβριο, τα τελευταία νέα λένε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) είναι ζευγάρι με τον ατζέντη της.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της συνέχισης της παγκόσμιας περιοδείας στην Αυστραλία τον Νοέμβριο, τα τελευταία νέα λένε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) είναι ζευγάρι με τον ατζέντη της.

Όπως έγραψε χτες, στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Μπρίτνεϊ θα αρχίσει την πρώτη της περιοδεία στην Αυστραλία με το σόου "The Circus Starring Britney Spears", στις 6 Νοεμβρίου από το Περθ και θα συνεχίσει σε άλλες πόλεις όλο τον υπόλοιπο μήνα.

Η παγκόσμια περιοδεία της ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες από την γενέτειρα της, Λουιζιάνα στις ΗΠΑ και ήδη έχει περάσει στην Ευρώπη, πραγματοποιώντας αυτές τις μέρες οκτώ εμφανίσεις στο Λονδίνο. Το ευρωπαϊκό σκέλος της εξόρμησής της θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουλίου.

Το "Circus" σηματοδοτεί την επιστροφή της 27χρονης ποπ σταρ στη μουσική σκηνή μετά από πέντε χρόνια απουσίας: "Το 'Circus' είναι το καλύτερο σόου που έχω κάνει ποτέ και ανυπομονώ να το παρουσιάσω στους Αυστραλούς θαυμαστές μου", γράφει στην ιστοσελίδα της.

Εντωμεταξύ τα νέα έχουν οργιάσει για το υποτιθέμενο ειδύλλιο της με τον μάνατζερ της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick). Η είδηση πρωτοεμφανίστηκε τον περασμένο Μάρτιο, χωρίς να έχει διασταυρωθεί, αλλά σύμφωνα με έγκυρη πηγή: "Είναι σίγουρο ότι βγαίνουν. Ο πατέρας της τον λατρεύει. Είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί".

Αν οι φήμες αληθεύουν, η έγκριση της οικογένειας για τον Τράγουικ είναι πρωτοφανής για την προσωπική ζωή της Μπρίτνεϊ. Μετά τη θυελλώδη σχέση της με τον παπαράτσι, Αντάν Γκαλίβ (Adnan Ghalib) και ένα σπαρακτικό διαζύγιο με τον Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline), μπορεί επιτέλους να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Ο 37χρονος Τράγουικ συνεργάζεται επίσημα με την "πριγκίπισα της ποπ" από τις αρχές του 2008 και είναι εκείνος που εμπνεύστηκε την παγκόσμια περιοδεία της. Επίσης, όπως λένε πρόσωπα του περιβάλλοντός της, χάρη σε εκείνον η Μπρίτνεϊ κατάφερε να τα βρει με τους γονείς της και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά τις πολλές προσωπικές της περιπέτειες.

Του τελευταίους μήνες, εκείνη και ο Τράγουικ έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές μαζί, όπως και στο κοινό τους ταξίδι στις Μπαχάμες, τον Μάιο, μαζί με τους γιούς της Πρέστον (Preston), 3 ετών και Τζέιντεν (Jaden), 2 ετών.

"Είναι πολύ τρυφεροί μεταξύ τους", συνεχίζει η πηγή: "Η Μπρίτνεϊ πάντα έτρεφε ενδιαφέρον για τον Τράγουικ, που είναι και ένας από τους καλύτερους φίλους του αδελφού της. Την κάνει πολύ ευτυχισμένη και είναι καταπληκτικός με τα αγόρια".

Ο εκπρόσωπος της δεν θέλησε να σχολιάσει.