Αφιερωμένο στον Νίκο

10.06.2009
Η ιδέα ήταν του Νίκου Σεργιανόπουλου. Η υλοποίηση του Αλέξανδρου Ρήγα. Οι δύο φίλοι «συναντιούνται» ξανά.

Η ιδέα ήταν του Νίκου Σεργιανόπουλου. Η υλοποίηση του Αλέξανδρου Ρήγα. Οι δύο φίλοι «συναντιούνται» ξανά. Με πολλή συγκίνηση που πνίγει οδυνηρές μνήμες ο πολυμήχανος σεναριογράφος ετοιμάζει ένα θεατρικό έργο υλοποιώντας την ιδέα του αδικοχαμένου του φίλου και του το αφιερώνει!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούσαμε να λένε ότι είναι δυο πολύ καλοί φίλοι! Έκαναν μαζί τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες, αλλά ήταν πάνω απ’ όλα φίλοι. Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει, άλλωστε, ότι ο Αλέξανδρος θρηνούσε το φίλο του σαν να ήταν μέλος της οικογένειάς του.

Ο ίδιος δεν θέλει να μιλάει ακόμα για το έργο που ετοιμάζει και το δουλεύει όσο καλύτερα γίνεται. Στενός του συνεργάτης, πάντως, μας πληροφόρησε πως ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν βιάζεται και επιθυμεί να έχει αρκετό χρόνο για να τελειοποιήσει αυτή την ιδέα που είχε ο αγαπημένος του φίλος. Μια άλλη πληροφορία μας θέλει τον επιτυχημένο δημιουργό να μην αγχώνεται ούτε για τη διανομή των ρόλων, αφού οι προτάσεις θα γίνουν στα πρόσωπα γνωστών και αγαπημένων συναδέλφων του, αυτούς που είχε σκεφτεί τότε ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Ανάμεσά τους ονόματα όπως αυτά του Γιάννη Μποσταντζόγλου, της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, του Φώτη Σπύρου και της Σοφίας Φιλιππίδου. Ακούγεται άκρως ενδιαφέρον, αν και ο Αλέξανδρος με σύμμαχο μόνο τη μαγική του πένα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει ένα ακόμα καλλιτεχνικό θαύμα!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ