Η κόντρα τους γίνεται ριάλιτι

11.06.2009
Οι δυο τους έχουν κόντρα εδώ και αρκετά χρόνια, φαίνεται όμως ότι η νέα σεζόν θα μεταφέρει την κόντρα αυτή στη μικρή οθόνη, αφού για ακόμη μία φορά θα βρεθούν αντιμέτωπες. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Οι δυο τους έχουν κόντρα εδώ και αρκετά χρόνια, φαίνεται όμως ότι η νέα σεζόν θα μεταφέρει την κόντρα αυτή στη μικρή οθόνη, αφού για ακόμη μία φορά θα βρεθούν αντιμέτωπες. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Όλα ξεκίνησαν πριν από αρκετά χρόνια, όταν η Δέσποινα Βανδή φόρεσε εκείνο το κόκκινο φόρεμα που... άναψε τα αίματα. Από τότε οι δύο τραγουδίστριες δεν έγιναν ποτέ φίλες, αλλά οι αιώνιες αντίπαλες του καλλιτεχνικού χώρου. Με δηλώσεις τους αλλά και με τις κινήσεις τους πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια έχουν έρθει αντιμέτωπες και έχουν ρίξει λάδι στη φωτιά.

Τώρα από τις πίστες και τα διάφορα δημοσιεύματα αυτή η κόντρα θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη και μάλιστα σε διαφορετικά κανάλια! Συγκεκριμένα, ο Alpha σκέφτεται από την επόμενη σεζόν να εντάξει στο πρόγραμμά του και το reality talent show «Super Idol». Για τη θέση του παρουσιαστή οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει την Άννα Βίσση, αφού θεωρούν ότι διαθέτει το «πακέτο» για να αναλάβει αυτό το concept. Από την άλλη, και για την ίδια την απόλυτη Ελληνίδα σταρ είναι μια καλή ευκαιρία, που θα αποτελέσει τονωτική ένεση για την καριέρα της, και όπως όλα δείχνουν θα αποδεχτεί το ρόλο της παρουσιάστριας.

Ο ΑΝΤ1, από την άλλη, ετοιμάζει το «X-Factor 2» και, φυσικά, ο πρώτος στον οποίο απευθύνθηκαν για την παρουσίαση είναι ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής, όμως, δεν έχει απαντήσει ακόμη και δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις. Έτσι, οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν στραφεί ως εναλλακτική λύση στη Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα, έχουν κάνει κάποιες αρχικές συζητήσεις με την τραγουδίστρια, που, αν τελικά ευοδωθούν, οι δύο σταρ θα βρεθούν για ακόμη μία φορά αντιμέτωπες και τα νούμερα τηλεθέασης θα αναδείξουν τη νικήτρια.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι και οι δύο θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ το τηλεοπτικό κοινό θα έχει έναν ενδιαφέροντα χειμώνα.