Κακός μπελάς έγινε η Πάρις για τους γείτονες!

19.05.2009
Οι γείτονες της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) πρόσφεραν στον σπιτονοικοκύρη της περισσότερα χρήματα από το ενοίκιο που πληρώνει εκείνη, για τη διώξει.

Οι γείτονες της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) πρόσφεραν στον σπιτονοικοκύρη της περισσότερα χρήματα από το ενοίκιο που πληρώνει εκείνη, για τη διώξει. Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, η Πάρις και ο φίλος της, παίκτης του μπέιζμπολ, Νταγκ Ρέινχαρντ (Doug Reinhardt) αναστατώνουν συνεχώς τη γειτονιά με τα θορυβώδη πάρτι που κάνουν μέχρι πρωίας.

Μέσα σε πέντε μέρες, η αστυνομία της περιοχής δέχθηκε δύο κλήσεις από τους γείτονές τους για διατάραξη κοινής ησυχίας. Όταν μάλιστα οι αστυνομικοί έφτασαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρα στο σπίτι της Πάρις, μια από τις φίλες της πέταξε αυγά στο αυτοκίνητο του γείτονα για αντίποινα!

Την επόμενη ημέρα η Πάρις υποχρεώθηκε να δώσει κατάθεση για το συμβάν. Φαίνεται όμως ότι το ζευγάρι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις, καθώς την Παρασκευή δέχτηκε και δεύτερη επίσκεψη από τις αρχές, ύστερα από ειδοποίηση των γειτόνων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ξανά για τις φωνές που τους κρατούσαν ξύπνιους!

Ένας από τους γείτονες, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, πρόσφερε στον σπιτονοικοκύρη 27.000 δολάρια το μήνα, δηλαδή 5.000 περισσότερα από το ενοίκιο, για να πετάξει έξω με τις κλωτσιές την πλούσια κληρονόμο και τον μπεϊζμπολίστα φίλο της. Όμως ο Νταγκ ζήτησε συγνώμη για την ενόχληση λέγοντας: "Έπρεπε να το περιμένουμε, γιατί η Πάρις κι εγώ είμαστε κοινωνικοί και μας αρέσει διασκεδάζουμε μέχρι τα ξημερώματα".

Η 28χρονη Πάρις που τώρα βρίσκεται στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, αποκάλυψε ότι η καινούργια της φίλη στην αγγλική έκδοση του ριάλιτι παιχνιδιού, "Ο Καλύτερος μου Φίλος" (British Best Friend) είναι η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) και ότι ονειρεύεται να κάνει οικογένεια με τον Ρέινχαρντ: "Θα ζητήσω από την Βικτόρια και τον Ντέιβιντ να γίνουν νονοί των παιδιών μου. Είχαμε την ευκαιρία να φάμε μαζί στο Λος Άντζελες και τους λάτρεψα. Θα ονομάσω τα παιδιά μου Βικτόρια και Ντέιβιντ, γιατί είναι πολύ όμορφοι και σέξι και θέλω να τους μοιάσουν".

Εννοείται ότι η παρουσία της Πάρις στις Κάννες δεν πέρασε απαρατήρητη. Αφού δείπνησε αξιοπρεπώς στο εστιατόριο ενός μοδάτου γιοτ κλαμπ παρέα με λίγους δημοσιογράφους, συνέχισε τη βραδιά της για ποτό στο ξενοδοχείο Eden Rock πριν καταλήξει σε ένα ξέφρενο πάρτι στην παραλία.

Φυσικά ούτε αυτή τη φορά στερήθηκε τις διαχύσεις με τον αγαπημένο της, ο οποίος μετά από μια σειρά παθιασμένων φιλιών, της κρατούσε τον καθρέφτη για να φρεσκάρει το κραγιόν της. "Θα έκανε τα πάντα για μένα, είναι τρομερός. Είναι ο μέλλον σύζυγός μου", σχολίασε η Πάρις, πριν κλείσει τη βραδιά της στις 4 τα ξημερώματα, με σφηνάκια βότκας και χορό πάνω στα τραπέζια του σκάφους του Ντέβιντ Φέρνις, αξίας 30 εκατομμυρίων.