Ο Πάτρικ Σουέζι διαψεύδει τον θάνατό του

20.05.2009
"Οι φήμες του θανάτου του είναι ανακριβής και ο πρωταγωνιστής του "Dirty Dancing" απολαμβάνει τη ζωή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία", δήλωσε χτες ο εκπρόσωπός του Πάτρικ Σουέζι (Patrick Swayze).

"Οι φήμες του θανάτου του είναι ανακριβής και ο πρωταγωνιστής του "Dirty Dancing" απολαμβάνει τη ζωή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία", δήλωσε χτες η εκπρόσωπός του Πάτρικ Σουέζι (Patrick Swayze).

Η φήμη που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στη μέρα, διαδόθηκε αρχικά από έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Φλόριντα που δημοσίευσε στο site κοινωνικών επαφών Twitter ότι ο 56χρονος ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας.

"Με αυτή την ανακοίνωση επιβεβαιώνουμε ότι ο Πάτρικ Σουέζι δεν κατέληξε σήμερα το πρωί, αντίθετα με τα ανεύθυνα δημοσιεύματα που προέρχονται από έναν ραδιοφωνικό σταθμό του Τζάκσονβιλ (Jacksonville) της Φλόριντα", είπε στη δήλωσή της η εκπρόσωπος του ηθοποιού, Ανέτ Γουλφ (Annet Wolf).

Ο Σουέζι διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, που είναι μια από τις πιο επιθετικές μορφές της ασθένειας, στις αρχές του 2008. Η Γουλφ είπε στο πρακτορείο Reuters ότι ο σταθμός 97.9 Kiss FM, έστειλε το μήνυμα για τον Σουέζι μέσω Twitter στα 309 μέλη της ιστοσελίδας του εκεί αφού είχε δει την είδηση σε μια άλλη ιστοσελίδα. Στη συνέχεια η είδηση μεταδόθηκε σαν αστραπή στο ίντερνετ, καθώς οι αρχικοί αποδέκτες την προώθησαν στους φίλους τους.

Τα μηνύματα που στάλθηκαν στον σταθμό και στο Twitter από το Reuters δεν απαντήθηκαν αμέσως. Ο Σουέζι είναι από τα πιο καυτά θέματα στο Twitter, όπως υποστηρίζει το ίδιο το site.

Ο Σουέζι που πρωταγωνιστούσε στο αμερικανικό αστυνομικό σίριαλ "The Beast" μετά τη διάγνωσή του, παραδέχτηκε σε συνέντευξη που έδωσε τον Ιανουάριο ότι μπορεί να ζήσει λιγότερο από δύο χρόνια ακόμα.