Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανησυχεί για τα δίδυμα

20.05.2009
Η ανησυχία για την ασφάλεια της παρένθετης μητέρας που κυοφορεί τα δίδυμα, έχει αναστατώσει τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker).

Η ανησυχία για την ασφάλεια της παρένθετης μητέρας που κυοφορεί τα δίδυμα, έχει αναστατώσει τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker). Σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη, η δημοφιλής Κάρι του "Sex and the City" μίλησε για πρώτη φορά για τους λόγους που την οδήγησαν στην παρένθετη μητρότητα, ενώ δεν έκρυψε ότι η δημοσιότητα που απέκτησε το θέμα επηρέασε αρνητικά την ζωή της γυναίκας που θα φέρει στον κόσμο τα παιδιά της.

Η 42χρονη ηθοποιός χαρακτήρισε την παρένθετη μητέρα ως μια δυνατή γυναίκα που έκανε μια "απίστευτα γενναιόδωρη και ευγενική επιλογή". Αλλά τώρα φοβάται ότι οι αντοχές της δοκιμάστηκαν υπερβολικά από το "ενδιαφέρον" που έδειξε ο τύπος για το πρόσωπο της.

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος οι δημοσιογράφοι άρχισαν να σκαλίζουν το παρελθόν της, ψάχνοντας για πικάντικες ειδήσεις. Το τηλέφωνο και το κομπιούτερ της παραβιάστηκαν και άρχισε να λαμβάνει απειλητικά μηνύματα.

Αλλά το κακό δεν σταμάτησε εκεί. Στο στόχαστρο βρέθηκε και η οικογένεια της. "Φίλοι και συγγενείς διαμαρτυρήθηκαν για τις απειλές που δέχονται καθημερινά", αποκάλυψε η Πάρκερ: "Νοιάζομαι γι' αυτήν και έχω σοκαριστεί με την πρωτόγνωρη παραβίαση και κακοποίηση της προσωπικής της ζωής από τύπο. Η όρεξη τους έχει ανοίξει και δεν τους σταματάει τίποτα. Δεν σέβονται την κατάσταση της, ούτε την υγεία και την ασφάλεια των μωρών που μεγαλώνει στην κοιλιά της. Είμαι πραγματικά απογοητευμένη. Δεν περίμενα τέτοιο κανιβαλισμό για την άντληση μιας αποκλειστικής πληροφορίας".

Η Πάρκερ αποκάλυψε επίσης ότι οι παπαράτσι κυνήγησαν και μια έγκυο φίλη της παρένθετης μητέρας νομίζοντας ότι είναι εκείνη. "Η γυναίκα βρίσκεται στον ένατο μήνα και εκείνοι έβαλαν την ζωή της σε κίνδυνο κυνηγώντας την για να την φωτογραφήσουν σε κεντρική λεωφόρο. Και θέλουν να αποκαλούνται ρεπόρτερ. Έχουν ξεπεράσει τα όρια. Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει πριν είναι αργά".

Το κλίμα της συζήτησης άλλαξε όταν η ηθοποιός άρχισε να μιλάει για τον ερχομό των διδύμων. Το πρόσωπο της φωτίστηκε: "Προσπαθούσαμε χρόνια να αποκτήσουμε ένα ακόμη παιδί και χρησιμοποιήσαμε διάφορους τρόπους για να το πετύχουμε. Καταφύγαμε στην 'παρένθετη μητρότητα' γιατί μας έδινε τις περισσότερες ελπίδες, αφού από τότε που γεννήθηκε ο γιος μας δεν κατάφερνα να μείνω έγκυος.

Όταν έμαθα ότι περιμένουμε δίδυμα, τρελάθηκα από την χαρά μου. Ήλπιζα ότι θα κρατήσω στην αγκαλιά ένα μωρό και τελικά ο Θεός μας έδωσε δύο. Νοιώθω ευλογημένη και απίστευτα τυχερή". Το ζευγάρι δεν έχει κρύψει την κατάσταση από τον 6χρονο γιο του και προσπάθησε να του εξηγήσει τι σημαίνει παρένθετη μητρότητα:

"Ήμουν ειλικρινής μαζί του. Δεν ήθελα να κουβαλάει το βάρος ενός μυστικού. Φρόντισα να ενημερωθώ κατάλληλα, ώστε να είμαι σε θέση να του λύσω οποιαδήποτε απορία και να του δώσω χρόνο να προσαρμοστεί στην ιδέα ότι θα μοιράζεται τον μαμά και τον μπαμπά. Χαίρομαι, γιατί είναι έτοιμος να γίνει ο "μεγάλος αδερφός". Είναι γεμάτος περηφάνια".

Κλείνοντας η Πάρκερ έπλεξε το εγκώμιο της παρένθετης μητέρας που θα φέρει στο κόσμο τα δίδυμα: "Νοιώθω άνετη μαζί της. Πήρε την μεγάλη απόφαση να γίνει ένα κομμάτι της ζωή μας. Είναι δυνατή έξυπνη, ανεξάρτητη, γενναιόδωρη και της οφείλω πολλά"!