Ο Λάκης πιο κοντά στον Alpha

20.05.2009
Οσο περνάει ο καιρός, όχι μόνο δεν διαλύεται το τηλεοπτικό μυστήριο σε σχέση με το τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά ο Λάκης Λαζόπουλος, αλλά πυκνώνει ακόμη περισσότερο. Μυστήριο που δεν απασχολεί μόνο τα έντυπα και τις εκπομπές, αλλά και όλα τα κανάλια.

Οσο περνάει ο καιρός, όχι μόνο δεν διαλύεται το τηλεοπτικό μυστήριο σε σχέση με το τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά ο Λάκης Λαζόπουλος, αλλά πυκνώνει ακόμη περισσότερο. Μυστήριο που δεν απασχολεί μόνο τα έντυπα και τις εκπομπές, αλλά και όλα τα κανάλια.

Βλέπετε, εκτός από εκείνους που τον πολιορκούν και τον θέλουν στο δυναμικό τους, είναι και οι υπόλοιποι, που θέλουν να ξέρουν όσο το δυνατόν συντομότερα πού θα βρίσκεται, ώστε να ετοιμαστούν για να τον αντιμετωπίσουν.

Κι ενώ υπήρχε μια αίσθηση πως είχε έρθει πολύ κοντά με το Mega, οι εξελίξεις στον Alpha έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα. Από εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο πρώην πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς θα πουλούσε και το 33,3% του καναλιού που εξακολουθεί να έχει στα χέρια του στους ανθρώπους του RTL και θα αποχωρούσε από το κανάλι, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο ισχυρός επιχειρηματίας φαίνεται να αναλαμβάνει και πάλι δράση και μάλιστα με πολύ αποφασιστικό και δυναμικό τρόπο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει προκύψει η σύσταση μιας επιτροπής στον Alpha, η οποία μπορεί να μην έχει να κάνει με το Διοικητικό Συμβούλιο του καναλιού, είναι όμως ανεξάρτητη και το τιμόνι της εννοείται πως κρατάει ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι στο Δ.Σ.

Ξανά στις επάλξεις
Τα τελευταία νέα τόνωσαν το κλίμα στην Κάντζα. Η αίσθηση της ανασφάλειας εντείνεται ακόμα περισσότερο και με τις υπόλοιπες πληροφορίες που κυκλοφορούν και θέλουν το διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού Ρικ Σπίνερ και το γενικό διευθυντή τηλεόρασης Βαγγέλη Μωραΐτη να αποτελούν παρελθόν για τον Alpha από τον Οκτώβριο.

Οι τελευταίες εξελίξεις και η νέα τηλε-καταιγίδα που έχει ξεσπάσει αυτές τις ημέρες θόλωσε ακόμη περισσότερο το τοπίο και σχετικά με το θέμα του Λάκη Λαζόπουλου. Γιατί, αν πράγματι ο Δημήτρης Κοντομηνάς μπει πάλι δυναμικά στο παιχνίδι, πιθανότατα ο Λάκης θα του μείνει πιστός, καθώς είναι γνωστό ότι διατηρούν στενές σχέσεις. Από την άλλη, αν τα πράγματα παραμείνουν όπως είχαν μέχρι τώρα, ο Λάκης δεν αποκλείεται να επιχειρήσει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα στο Mega ή στον ΣΚΑΪ, που επίσης επιθυμεί διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Οι επαφές με το Mega
Οι επαφές του «Mr Αλ Τσαντίρι» με το Μεγάλο Κανάλι δεν έχουν σταματήσει στιγμή, αφού, εκτός των άλλων, οι άνθρωποι του Mega προσπαθούν να τον πείσουν με αφορμή τα 20ά γενέθλια του σταθμού να τους φτιάξει ένα σπέσιαλ επεισόδιο των «Δέκα μικρών Μήτσων».

Αν και ο ίδιος δεν έχει αντιρρήσεις γι’ αυτό, δεν ξέρει αν έχει το χρόνο να το ετοιμάσει. Το ότι οι «Μήτσοι» του έχουν λείψει το έχει δηλώσει επανειλημμένα. Το θέμα είναι πότε, πώς και από πού θα επιχειρήσει την τηλεοπτική τους αναβίωση. Η νοσταλγική διάθεση του Λάκη σε σχέση με τους «Μήτσους» ίσως και να οφείλεται στο γεγονός πως παραχώρησε τα πνευματικά δικαιώματα σε γνωστό περιοδικό, το οποίο θα δίνει κάθε εβδομάδα σε DVD τα επεισόδια της αγαπημένης σε όλους μας σειράς. Απ’ ό,τι ακούστηκε παραχώρησε ουσιαστικά τα πνευματικά δικαιώματα αντί του ποσού των 7.000.000 ευρώ!

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, λοιπόν, ο Λάκης μάλλον θα μείνει στον Alpha, αν και μέχρι τις τελικές υπογραφές θα έχουν μεσολαβήσει ακόμα πολλά επεισόδια.