Στο νοσοκομείο με κατάθλιψη

21.05.2009
Μία ακόμη δραματική ιστορία με πρωταγωνιστή πρώην παρουσιαστή της TV εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες σε δημόσιο νοσοκομείο.

Μία ακόμη δραματική ιστορία με πρωταγωνιστή πρώην παρουσιαστή της TV εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες σε δημόσιο νοσοκομείο. Βρέθηκε από τα ψηλά στα χαμηλά, όταν το κανάλι έκρινε ότι δεν πήγαινε άλλο. Τώρα πλήρως απομονωμένος σε ένα δωμάτιο παλεύει με τη διάγνωση «μανιοκαταθλιπτικό σύνδρομο» («και όχι μόνο» μας εμπιστεύθηκε φίλος γιατρός που γνωρίζει την περίπτωση).

Μόνος χωρίς τις παλιές λαμπερές παρέες που τον πλαισίωναν τις ημέρες της δόξας νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο γνωστός τηλεστάρ. Ο ίδιος επέλεξε την απομόνωση και δεν αφήνει κανέναν να τον επισκεφτεί από τη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο.

Η όψη του έχει αλλάξει και οι γιατροί δεν πιστεύουν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που μέχρι πρότινος έλαμπε το αστέρι του στην τηλεόραση. Ντυμένος πρόχειρα, περιφέρεται στους χώρους του νοσοκομείου, ενώ δείχνει σκεφτικός και προβληματισμένος. Συνήθως είναι στημένος μπροστά από μία τηλεόραση και με το βλέμμα κενό υποκρίνεται ότι παρακολουθεί. Τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειας εμφανίστηκαν εδώ και λίγο καιρό, ωστόσο, ο ίδιος δεν έδωσε σημασία, αφού εκείνη την εποχή ζούσε τη δόξα και τη δημοφιλία.

Η λήξη της συνεργασίας του, όμως, με γνωστό κανάλι έγινε αφορμή για να ενταθούν τα προβλήματα και έπειτα από ένα αρκετά σοβαρό επεισόδιο οδηγήθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο, ώστε να του παράσχουν την ανάλογη βοήθεια. Πράγματι, οι γιατροί έπειτα από τις εξετάσεις που του έκαναν έκριναν ότι η περίπτωσή του είναι αρκετά σοβαρή και ότι χρειάζεται φαρμακευτική και ψυχολογική στήριξη.

Ο πρώην παρουσιαστής, συνειδητοποιώντας το πρόβλημά του πλέον, έχει απομονωθεί από τους πάντες και περιμένει τη στιγμή που θα μπορέσει να ξαναβρεί τις ισορροπίες του. Σημαντικός παράγοντας, σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις, για την άσχημη εξέλιξη της ασθένειάς του έπαιξε η υπερπροβολή του μπροστά στα φώτα και οι έντονες πιέσεις που δέχθηκε λόγω της θέσης του σε εκπομπή. Πρόκειται για ένα ακόμη θύμα της δημοσιότητας;