Προξενήτρα απ’ το χωριό

15.05.2009
Τι σχέση έχει η Σίσσυ Χρηστίδου με την αγροτιά; Μήπως το σκέφτεται να γίνει αγρότισσα;

Τι σχέση έχει η Σίσσυ Χρηστίδου με την αγροτιά; Μήπως το σκέφτεται να γίνει αγρότισσα; Πολλές ώρες τηλεοπτικού χρόνου έχουν σπαταληθεί, με διάφορους να υποστηρίζουν πως το μέλλον της Σίσσυς στον Alpha είναι αβέβαιο. Κι αυτό γιατί κανείς από τους ανθρώπους του καναλιού δεν έχει ζητήσει από τη νεαρή παρουσιάστρια να συζητήσουν για το αν θα συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία τους. Μπορεί η Σίσσυ να μην έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με τον Alpha, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το κανάλι δεν θέλει να την κρατήσει στο δυναμικό του. Σύμφωνα μάλιστα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, την επόμενη σεζόν δεν αποκλείεται να μας καλησπερίζει με δική της εκπομπή.

«Αγρότης μόνος ψάχνει...»
Όλα αυτά μέχρι την περασμένη εβδομάδα, καθώς το concept που της ταιριάζει βρέθηκε και είναι το παιχνίδι-ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει». Η Σίσσυ είναι η επικρατέστερη να αναλάβει χρέη... τηλε-προξενήτρας και να αποκαταστήσει όλη την ελληνική περιφέρεια. Αν τελικά αναλάβει το εν λόγω concept, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα φύγει από το Σαββατοκύριακο, καθώς δεν θα προλαβαίνει και τα δύο προγράμματα.

Το νέο ριάλιτι έρχεται, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του καναλιού, να δώσει μια ευχάριστη νότα στη δύσκολη ζωή των αντρών της ελληνικής υπαίθρου. Μοναχικά αγόρια κάθε ηλικίας της αγροτικής Ελλάδας μέσα από αυτό θα ψάξουν να βρουν τη νύφη των ονείρων τους! Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει προβληθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού με τον τίτλο «Farmer Wants a Wife» και αγρότες από διάφορες χώρες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη γυναίκα της ζωής τους. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς άφησαν για πάντα τη ζωή του εργένη και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας!

ΝΑΝΣΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ