Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι

20.05.2009
Πολλές φορές μας έχουν απασχολήσει οι έρωτες και γενικότερα η προσωπική ζωή των επωνύμων. Μας αρέσει να διαβάζουμε και να μαθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Πολλές φορές μας έχουν απασχολήσει οι έρωτες και γενικότερα η προσωπική ζωή των επωνύμων. Μας αρέσει να διαβάζουμε και να μαθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς. Κάποιοι, μάλιστα, αρέσκονται να διαβάζουν τις «δηλώσεις» τους έπειτα από ένα χωρισμό, περιμένοντας να «ανάψουν» τα αίματα! Υπάρχουν, όμως, περιπτώσεις χωρισμών, που, όχι μόνο τους απομάκρυναν, αλλά τους έφεραν ακόμα πιο κοντά!

Για πάντα μαζί...
Ξεκινάμε με τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Μαρία Γεωργιάδου, ένα ζευγάρι που δείχνει να αγαπιέται το ίδιο, όπως και πριν από τον επίσημο χωρισμό τους. Γνωρίστηκαν ως παιδιά και έζησαν έναν πολύ δυνατό έρωτα, αποκτώντας το μονάκριβο γιο τους, τον Αλκιβιάδη. Ακόμα όμως και το παιδί να μην είχε προκύψει, οι δυο τους σίγουρα θα συνέχιζαν να έχουν τις ίδιες επαφές, σε φιλικό πάντα επίπεδο.

Μες στην καλή χαρά
Η Ναταλία Γερμανού γνωρίζει απέξω και ανακατωτά τον Θάνο Καλλίρη και το αντίστροφο. Ο Θάνος υπήρξε για τη γνωστή δημοσιογράφο και μουσική παραγωγό παιδικός της έρωτας. Ένας έρωτας που πήρε σάρκα και οστά, μέχρι που κατέληξε στο χωρισμό. Από τότε η Ναταλία κατάλαβε ότι μπορεί να μείνει με τους πρώην της καλά φιλαράκια. Εξ ου και ο Θάνος Καλλίρης, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια χωρισμού, βρίσκεται στο πλευρό της στο «Μες στην καλή χαρά», αποδεικνύοντας τις ιδιαίτερα καλές σχέσεις που έχουν.

Καλύτερα από ποτέ
Από την αρχή η σχέση αυτή μας είχε κάνει εντύπωση, αφού είχε βρεθεί ο άντρας που κατάφερε να κατακτήσει τη «δύσκολη» Μαρία Σολωμού. Ποιος άντρας δεν ζήλεψε τον Μάριο Αθανασίου, όταν γνωστοποιήθηκε η σχέση τους; Αν και είναι και οι δύο κατά του γάμου, απέκτησαν ένα παιδί, το οποίο φυσικά υπεραγαπούν. Βέβαια, αυτό το παιδί, ο καρπός του έρωτά τους, ίσως είναι ο λόγος που διατηρούν επαφή. Ωστόσο, όσοι τους γνωρίζουν από κοντά λένε ότι, παραμένοντας μέχρι σήμερα καλοί φίλοι, οι σχέσεις τους είναι καλύτερες από ποτέ!

Η συνεργασία συνεχίζεται
Ο Κώστας Αρζόγλου αγάπησε περισσότερο την Έλενα Ακρίτα ή η Έλενα τον Κώστα; Απάντηση δεν υπάρχει, αφού έζησαν έναν πολύ δυνατό έρωτα, που σπάνια βιώνουν άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο και αυτό μεταφραζόταν ως ο «απόλυτος» έρωτας! Σχέση που πάνω απ’ όλα βασιζόταν στο σεβασμό και στην αλληλοκατανόηση. Παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, δεν υπάρχει τηλεοπτική σειρά της Έλενας που στο καστ να μην υπάρχει ο κ. Αρζόγλου. Αλλά και ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό μας ότι «την Έλενα τη θεωρώ οικογένειά μου».

Μαζί και στα δύσκολα
Ο «δαιμόνιος» και διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής έχει γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή του. Μία όμως ήταν εκείνη που τον «κατάφερε» να γίνει μπαμπάς και ακούει στο όνομα Ζώζα Μεταξά. Το ζευγάρι έζησε ένα θυελλώδη έρωτα, που δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος. Η κ. Μεταξά είναι από τις λίγες πρώην συντρόφους του με τις οποίες ο ΛεΠα διατηρεί μέχρι σήμερα άψογες σχέσεις. Φυσικά, σε όλο αυτό συμβάλλει και η κόρη τους Κωνσταντίνα, αφού και οι δύο γονείς της βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της. Απόδειξη της αγάπης που τους ενώνει είναι και το γεγονός ότι, όταν η Ζώζα αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, ο Λευτέρης ήταν διαρκώς δίπλα της και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τη στηρίξει.

Αγάπη με αποδείξεις
Όπως στην περίπτωση του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Σοφίας Βόσσου, «θύματα» δημοσιευμάτων που τους έφεραν στο χωρισμό «έπεσαν» ο Θάνος Καληώρας και η Τζέση Παπουτσή. Πριν από τριάντα χρόνια ο Θάνος και η Τζέση γνωρίστηκαν και έκαναν αμέσως σχέση. Δεν άργησε να έρθει στη ζωή τους και ο γιος τους, τον οποίο λατρεύουν. Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος (τότε) θαύμαζε το ζευγάρι και παράλληλα το «ζήλευε», με την καλή έννοια όμως, όπως θα έλεγε και ο Ηλίας Ψινάκης. Δημοσιεύματα για την «άστατη» ζωή του κ. Καληώρα έφεραν γκρίνια και πολλές παρεξηγήσεις μεταξύ τους, μέχρι που αποφάσισαν να χωρίσουν. Ακόμη και σήμερα, όμως, συνεχίζουν να τρέφουν αισθήματα θαυμασμού ο ένας για τον άλλο. Στην περίπτωσή τους το ίδιο θα συνέβαινε ακόμη και αν δεν είχαν αποκτήσει παιδί!

Ο Πυγμαλίων και η... Γαλάτεια
Χαρακτηριστική στο θέμα αυτό είναι η περίπτωση της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Ένα ζευγάρι που μας απασχόλησε πολύ στο παρελθόν και συνεχίζει, φυσικά, να μας απασχολεί. Κανένας δεν πίστευε ότι εννοούσαν το χωρισμό τους, τον οποίο τραγούδησαν κιόλας, αφού συνέχιζαν να ζουν όπως και πριν όλη μέρα μαζί. Στην περίπτωσή τους η κόρη τους Σοφία δεν ήταν η μόνη «υπεύθυνη» για τις καλές τους σχέσεις, αφού συνέχισαν να συνεργάζονται για πολλά χρόνια μετά και να μας προσφέρουν δεκάδες επιτυχίες.

Εμείς οι δυο σαν ένα
Ο παιδικός έρωτας της γλυκιάς Σοφίας Αλιμπέρτη έμελλε να τη στεφανωθεί τελικά και μαζί να αποκτήσουν μια υπέροχη οικογένεια. Αναφερόμαστε στο μοναδικό Γιάννη Πάριο, που κατάφερε πριν από δεκαπέντε περίπου χρόνια να κατακτήσει την καρδιά της Σοφίας και να ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα. Λίγα χρόνια αργότερα έπαψαν να είναι ζευγάρι και ακολούθησε ο καθένας διαφορετική πορεία. Δεν σταμάτησαν όμως να διατηρούν φιλικές σχέσεις, αφού έχουν αποκτήσει και παιδιά. Στην περίπτωσή τους πολλοί ήταν που στεναχωρήθηκαν στο άκουσμα της είδησης του χωρισμού. Άνθρωποι των οικογενειών τους, αλλά και απλοί θαυμαστές, που τους χαίρονταν σαν να πρόκειται για δικούς τους συγγενείς.

Το lifestyle μιας σχέσης
Ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alter και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου έζησε ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα με την Έλενα Κατρίτση, με την οποία απέκτησε τον πρωτότοκο γιο του. Δυστυχώς, κάποια στιγμή αποφάσισαν να χωρίσουν, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχασαν την επαφή τους. Απόδειξη αυτού ότι συνέχιζαν να συνεργάζονται στο ίδιο κανάλι (Mega). Κι αν αυτό δεν σας λέει τίποτα, να σας θυμίσουμε ότι η Έλενα Κατρίτση εντάχθηκε στο δυναμικό του Alpha, όταν ο Νίκος είχε επιτελική θέση. Αν δεν είχαν καλές σχέσεις, υπήρχε περίπτωση να συνέβαινε κάτι τέτοιο;

Τα φιλαράκια
Είναι γνωστή η αδυναμία του Ανδρέα Μικρούτσικου προς το αντίθετο φύλο. Πολλές είναι οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, αλλά καλές σχέσεις εξακολουθεί να έχει με λίγες. Μία από τις πρώην συντρόφους του με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις είναι η Σοφία Βόσσου. Οι δυο τους έζησαν μαζί πολλά χρόνια. Κάποια δημοσιεύματα στην αρχή της δεκαετίας του ‘90 στάθηκαν αφορμή να χωρίσουν ως ζευγάρι, δεν χώρισαν όμως και οι δρόμοι τους. Ένας από τους λόγους που ο Ανδρέας αγάπησε ακόμα περισσότερο τη Σοφία ήταν η αδυναμία της προς το γιο του Σέργιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη συμπαθεί την κ. Βόσσου, πόσο μάλλον ο γνωστός παρουσιαστής, που είχε την ευκαιρία να τη γνωρίσει καλύτερα από τον καθένα μας. Και η Σοφία, όμως, από την πλευρά της έχει στηρίξει τον Ανδρέα σε κάθε δυσκολία.