Τζολί: "Με το Μπραντ μας συνδέει το κάρμα"

09.07.2010
Αφού μας άφησαν μήνες επί μηνών ν' αναρωτιόμαστε για τον χωρισμό τους και για τη μοιρασιά της κοινής τους περιουσίας, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αποφάσισε να μιλήσει για τη ζωή της στο πλευρό του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και την καρμική τους σχέση παραμονές της πρεμιέρας της νέας της ταινίας με τίτλο "Salt". Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Αφού μας άφησαν μήνες επί μηνών ν' αναρωτιόμαστε για τον χωρισμό τους και για τη μοιρασιά της κοινής τους περιουσίας, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αποφάσισε να μιλήσει για τη ζωή της στο πλευρό του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και την καρμική τους σχέση παραμονές της πρεμιέρας της νέας της ταινίας με τίτλο "Salt". Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Το περιοδικό "PARADE" ήταν εκείνο που είχε την τιμή να φιλοξενήσει την 35χρονη Αντζελίνα στο εξώφυλλο του φορώντας ένα τεράστιο καπέλο και δείχνοντας πιο παιδούλα από ποτέ. Στο "PARADE" Η Τζολί ανοίγει την καρδιά της και μιλά για την οικογενειακή της ζωή με τον Μπραντ, τα παιδιά αλλά δεν παραλείπει να θυμηθεί και τα ξέφρενα νιάτα της αλλά και την ταραχώδη σχέση με τους παπαράτσι.

Όταν ο δημοσιογράφος Ράιντερ Ντότσον (Rader Dotson) ρωτά την Τζολί αν ο λόγος που παραμένει με τον Μπραντ είναι τα παιδιά τους, εκείνη τον κοιτά με βλέμμα τρελού και απαντά:

"Σίγουρα τα παιδιά μας ενώνουν αλλά καμιά σχέση δεν παραμένει δυνατή μόνο εξαιτίας των παιδιών που υπάρχουν. Πρέπει πραγματικά να σ' ενδιαφέρει το άτομο που έχεις στο πλάι σου. Πρέπει πραγματικά, πραγματικά όμως να περνάς όμορφα, να τρελαίνεσαι να είσαι μαζί με τον άλλο.

Εγώ και ο Μπραντ είμαστε έτσι. Λατρεύουμε να περνάμε χρόνο μαζί και πάντα βρίσκουμε ώρα για εμάς τους δύο και μόνο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αν ο Μπραντ κι εγώ είμαστε καλά μεταξύ μας κι ευτυχισμένοι, τότε θα είναι και τα παιδιά μας χαρούμενα κι εμείς καλοί γονείς. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για να τους δώσουμε.

Άλλωστε, ο Μπαντ με συμπληρώνει απόλυτα, είναι σχέση καρμική. Είναι ακριβώς όπως εγώ, είναι κομμάτι μου. Με αγαπάει! Και τα παιδιά με αγαπούν. Ξέρουν τα ελαττώματα και τις ιδιαιτερότητές μου και τις αποδέχονται. Έτσι, μπορώ να νιώθω πλήρης"!

Όσο για το πως μπορεί να συνδυάζει τη δουλειά, τα παιδιά και τον Μπραντ, η Τζολί παρουσιάζει τη φόρμουλα που ακολουθούν:
"Εκείνος πηγαίνει τα παιδιά σχολείο ή έρχονται να με επισκεφτούν στα γυρίσματα της ταινίας μου. Πάντα έχω χρόνο για ν' απολαμβάνω το πρωινό ή το δείπνο με την οικογένειά μου. Είμαστε όλοι μαζί και κάνουμε σωστό προγραμματισμό γι' αυτό. Ανάμεσα στις ταινίες που γυρίζουμε, ο Μπραντ κι εγώ κάνουμε ταξίδια, βιώνουμε κοινές σημαντικές εμπειρίες.

Άλλωστε, δεν υπήρξε ποτέ περίοδος που να είχαμε χωρίσει με τον Μπραντ. Ποτέ δεν έχουμε μείνει χωριστά για πάω από τρεις ημέρες. Είμαστε ενωμένοι με ένα τρόπο μαγικό, Πολλές φορές, ειδικά τώρα τελευταία, δεν μας αρέσει να βγαίνουμε. Είναι αστείο. Έχουμε γίνει σπιτόγατοι. Βάζουμε τις πυτζάμες μας και είμαστε η μαμά και ο μπαμπάς του σπιτιού.

Κι εκεί που η φράση "ο Μπραντ κι εγώ" επαναλαμβάνεται με καταιγιστικούς ρυθμούς, έρχονται και τα μέλια και η Αντζελίνα αρχίζει να πλέκει το εγκώμιο της αγάπης:

"Λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν γνώρισαν την αγάπη. Η αγάπη σε απογειώνει. Ξέρεις, με τον Μπραντ κάνουμε πλάκα πάνω στο θέμα αυτό. Αγάπη; Τι παράξενη λέξη. Ο Μπραντ βρίσκει πανέμορφες ποιητικές φράσεις για ν' αναφέρεται στην αγάπη. Εγώ δεν είμαι καλή σ' αυτά. Ξέρω όμως ότι αγάπη σημαίνει να θέλεις το καλύτερο για τους ανθρώπους που αγαπάς, να βάζεις τα δικά τους ενδιαφέροντα πάνω από τα δικά σου, πάντα. Αν αγαπάς, το κάνεις αυτό. Η αγάπη είναι αυτό για το οποίο ζούμε".

Όσο για τη σχέση της Τζολί με τους παπαράτσι, εκείνη εξομολογείται:
"Κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τα παιδιά μας μακρυά από τη δημοσιότητα. Ταξιδεύουμε εκεί όπου τα παιδιά δεν έρχονται σε επαφή με παπαράτσι. Φροντίζουμε ώστε τα παιδιά μας να έχουν μια πλήρη ζωή χωρίς να χρειάζεται να την μοιράζονται με όλο τον κόσμο τουλάχιστον όχι ακόμα. Όταν οι φωτογράφοι είναι παρόντες, φεύγουμε με προσοχή από το σπίτι. Πιστεύω πως με λίγη προσοχή ακόμα, τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν μια χαρά".

Και μπορεί να προστατεύει τα παιδιά της, αλλά η Τζολί θυμάται καλά τα δικά της ξεφρενα νιάτα:

"Συνήθιζα να χαρακώνομαι, να πηδάω από αεροπλάνα, να φτάνω στα όριά μου απλά για να δοκιμάσω κάτι καινούργιο, επειδή τα υπόλοιπα έμοιαζαν εύκολα. Έψαχνα κάτι βαθύτερο, κάτι παραπάνω. Τα δοκίμασα όλα.

Ένιωθα σαν φυλακισμένη μέσα σε ένα κλουβί. Είχα τόση ενέργεια και δεν ήξερα που να ξεσπάσω. Ξεκλείδωσα το κλουβί μου πριν αρκετά χρόνια. Θέλω να απολαμβάνουν τα παιδιά και ο Μπραντ και όλοι οι άνθρωποι να απολαμβάνουν την ελευθερία που νιώθω κι εγώ. Γι' αυτό και πάντα τους ενθαρρύνω να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια