Άννα Βίσση: Δεν πούλησε το CD της

04.05.2009
Το φυσάει και δεν κρυώνει η σούπερ σταρ Άννα Βίσση. Το κοινό δεν αγκάλιασε με ενθουσιασμό το τελευταίο της CD, που μετά βίας έπιασε τα 15.000 αντίτυπα.

Aπό τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Το φυσάει και δεν κρυώνει η σούπερ σταρ Άννα Βίσση. Το κοινό δεν αγκάλιασε με ενθουσιασμό το τελευταίο της CD, που μετά βίας έπιασε τα 15.000 αντίτυπα. Τώρα η απόλυτη Eλληνίδα σταρ, σύμφωνα με όσα μάθαμε από πρόσωπο που τη γνωρίζει πολύ καλά, «βρίσκεται στο Λος Άντζελες και σκέφτεται σοβαρά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα». Αν αναρωτιέστε λοιπόν «πού χάθηκε και πάλι η Αννούλα», μία είναι η απάντηση: Αναζητεί το... αντίδοτο στο... τραύμα που προκάλεσε στην καριέρα της το «Απαγορευμένο»!

Από τη μία το καινούργιο CD δεν φαίνεται να «τραβάει», από την άλλη οι εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα» ακυρώθηκαν, για να πάρει τελικά τη σκυτάλη η Έλενα Παπαρίζου.

Τόσο στη Sony όσο και στο περιβάλλον της Άννας o σκεπτικισμός είναι πολύ έντονος. Η πολυσυζητημένη επιστροφή, αλλά και η στροφή της Άννας σε διαφορετικά ακούσματα δεν έπεισαν το κοινό, με αποτέλεσμα ο δίσκος να έγινε μόλις χρυσός, που αντιστοιχεί πλέον σε 15.000 αντίτυπα. Νούμερο ιδιαίτερα χαμηλό, αν αναλογιστεί κανείς πως οι δίσκοι «Τραύμα» και «Αντίδοτο» ήταν οι εμπορικότεροι της δεκαετίας, με πωλήσεις που ξεπέρασαν συνολικά τα 300.000 αντίτυπα.

Η πρόταση που ήδη της έκαναν οι υπεύθυνοι της δισκογραφικής εταιρείας της δεν είναι άλλη από την επιστροφή στο λαϊκό ρεπερτόριο, το είδος που την ανέβασε στο ζενίθ της καριέρας της και της χάρισε εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές.

Η Άννα έχει σχεδόν πει το «ναι» στη δισκογραφική και, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο CD της κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα, δεν αποκλείεται ένας νέος δίσκος ή έστω CD single να κυκλοφορήσει πριν από τις εμφανίσεις της στο «Αθηνών Αρένα». Μάλιστα, λέγεται πως έχουν ήδη βολιδοσκοπηθεί καταξιωμένοι συνθέτες και στιχουργοί, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Φιλίππου, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Μουκίδης, η Ελεάννα Βραχάλη κ.ά. «Μην αποκλείετε το γεγονός να συνεργαστεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ή τον Γιώργο Θεοφάνους», επεσήμανε πρόσωπο που γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στην ελληνική δισκογραφία, τονίζοντας πως «αυτή τη στιγμή η Άννα θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να επιστρέψει στην κορυφή και να είστε σίγουροι πως γνωρίζει τον τρόπο για να το πετύχει».

Η απόλυτη σταρ ήδη σκέφτεται και το concept των εμφανίσεών της τον επόμενο χειμώνα, που σίγουρα θα είναι πολύ μακριά από το ροκ στυλ που είχε αρχικά προγραμματίσει. Στο πλαίσιο αυτό είναι πολύ πιθανή η συνεργασία με λαϊκό τραγουδιστή πρώτης γραμμής και ήδη τα πρώτα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι, όπως ο Αντώνης Ρέμος, που μπορεί να συμπράξει με την Άννα στην πίστα.