Η Θρασκιά περιμένει αγόρι

28.04.2009
Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της ζει η γνωστή παρουσιάστρια από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η χαρά της έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν πριν από λίγες μέρες ο γυναικολόγος της ενημέρωσε αυτή και το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο ότι το παιδί είναι αγόρι.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΤΣΑ

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της ζει η γνωστή παρουσιάστρια από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η χαρά της έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν πριν από λίγες μέρες ο γυναικολόγος της ενημέρωσε αυτή και το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο ότι το παιδί είναι αγόρι. Πώς και πώς περιμένει η γλυκιά παρουσιάστρια... κοιτάζοντας μπροστά τη στιγμή που θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της σε λίγους μήνες. Διανύει ήδη τον έκτο μήνα της κύησής της και λάμπει από ευτυχία. Με το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο κάνουν σχέδια για το μέλλον λαμβάνοντας πάντα υπόψη τους φυσικά και το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ενώ ήδη φτιάχνουν το παιδικό δωμάτιο.

Οι πληροφορίες μας λένε μάλιστα ότι το δωμάτιο θα είναι στις αποχρώσεις του γαλάζιου, αφού θα αποκτήσουν αγοράκι. Όπως μάθαμε, πριν από λίγες μέρες κατά τη διάρκεια του υπερηχογραφήματος ο γυναικολόγος της Ράνιας την ενημέρωσε ότι σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι και η χαρά του ζευγαριού στο άκουσμα αυτής της είδησης ήταν πολύ μεγάλη.

Οι δυο τους δεν βλέπουν την ώρα και τη στιγμή για να υποδεχτούν το μικρό τους μπόμπιρα κι έτσι να ολοκληρωθεί η οικογενειακή τους ευτυχία. Τον τελευταίο καιρό πηγαίνουν παρέα στα μαγαζιά και αγοράζουν διάφορα πράγματα για τον μπέμπη, από ρουχαλάκια μέχρι παιχνίδια.

Φυσικά, αφιερώνουν πολύ χρόνο και στην προετοιμασία του παιδικού δωματίου, ασχολούμενοι με τη διακόσμησή του, αφού θέλουν, όλα να είναι στην εντέλεια όταν έρθει η χαρούμενη στιγμή που θα καλωσορίζουν το πρώτο τους παιδί στο σπιτικό τους.