Μυστικός γάμος στη Βραζιλία;

29.04.2009
Ήταν ένα ειδυλλιακό απόγευμα πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, όταν η Κατερίνα Λάσπα προετοιμαζόταν για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής της.

Ήταν ένα ειδυλλιακό απόγευμα πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, όταν η Κατερίνα Λάσπα προετοιμαζόταν για τη σημαντικότερη μέρα της ζωής της. Όλα είχαν αποφασιστεί εδώ και πολύ καιρό και το μόνο που έλειπε ήταν κάποιες τυπικές διαδικασίες. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νεκτάριο Νικολόπουλο χωρίς τα φλας των παπαράτσι και πολύ μακριά από την Ελλάδα.

Η απόδραση του ζευγαριού στο μαγευτικό Ρίο ντε Ζανέιρο ήταν επί της ουσίας ταξίδι του μέλιτος. Το ζευγάρι ήθελε ο γάμος του να είναι έξω από στερεότυπα και τυπικότητες. Έτσι κι έγινε. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η αγαπημένη του ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου από τον Έλληνα πρόξενο της Βραζιλίας. Κι αν νομίζετε πως ο γαμπρός φορούσε σμόκιν και η νύφη λευκό φόρεμα, κάνετε λάθος! Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος πήγε στο προξενείο με λινό πουκάμισο και η Κατερίνα Λάσπα με παρεό.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, το ζευγάρι ανακοίνωσε το γάμο του σε πολύ λίγους φίλους του και συγγενείς. Άλλωστε, σύντομα σκοπεύουν να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για να μοιραστούν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ίσως και στη Μύκονο, όπου αυτή την περίοδο ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζει το καινούργιο του μαγαζί, που προβλέπεται να μαζέψει το καλοκαίρι όλη την αφρόκρεμα κοσμικών και celebrities, όπως έγινε πέρυσι με το «Bahia Del Sol».

Εξωτική επένδυση
Το ζευγάρι σκοπεύει βέβαια να επιστρέψει σύντομα στη Βραζιλία. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε στενός φίλος τους, λάτρεψαν τις πανέμορφες παραλίες αλλά και την κουλτούρα των Βραζιλιάνων, με αποτέλεσμα να σκέφτονται να πραγματοποιήσουν μια επένδυση εκεί. «Στον Νεκτάριο και στην Κατερίνα αρέσει πολύ το εξωτερικό. Το Ρίο τους ενθουσίασε και εξετάζουν το ενδεχόμενο στο μέλλον να αγοράσουν ένα μικρό εξοχικό», μας ανέφερε χαρακτηριστικά. Εμείς τι άλλο να τους ευχηθούμε; Βίον ανθόσπαρτον!