Ποιος με ποια; Πού και πότε; Τι και πώς;

21.04.2009
Του τα έκανε τσατάλια τα νεύρα! Ποια; Εκείνος μάλλον δεν θέλει, αλλά εκείνη επιμένει. Τα μωρά το Πάσχα τα φέρνει ο πελαργός ή ένας μεγάλος ροζ κούνελος; Ποιοι είναι έτοιμοι να κάνουν χωριστά Ανάσταση; Αυτά και άλλα πολλά θα μάθετε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, έτσι... για να είστε καλά ενημερωμένοι

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Του τα έκανε τσατάλια τα νεύρα! Ποια; Εκείνος μάλλον δεν θέλει, αλλά εκείνη επιμένει. Τα μωρά το Πάσχα τα φέρνει ο πελαργός ή ένας μεγάλος ροζ κούνελος; Ποιοι είναι έτοιμοι να κάνουν χωριστά Ανάσταση; Αυτά και άλλα πολλά θα μάθετε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, έτσι... για να είστε καλά ενημερωμένοι

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ: Ερίζουν για την καρδιά της
Αυτό το κορίτσι ανάβει φωτιές. Οι φήμες θέλουν τη Χριστίνα Κολέτσα να είναι ζευγάρι με τον Διονύση Μακρή, με τον οποίο εμφανίζονται μαζί στο νυχτερινό κέντρο «Ammos», και μάλιστα όσοι τους βλέπουν λένε ότι είναι φουλ ερωτευμένοι! Έλα όμως που αρκετοί υποστηρίζουν ότι η όμορφη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον Κώστα Καραφώτη, στον οποίο κάποιοι χρέωσαν αρχικά ως νέα σύντροφο την Κατερίνα Στικούδη; Πάντως, ο Κώστας Καραφώτης δεν έχασε καμία από τις πρόβες της Χριστίνας όσο καιρό εκείνη προετοιμαζόταν για το πρόγραμμά της στο «Αmmos». Μάλιστα, ο τραγουδιστής ήταν εκεί και στην πρεμιέρα.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΛΙΑΝΗ: Γεννάει από στιγμή σε στιγμή
Ήταν να μη δημοσιευτεί σε εφημερίδα η αναγγελία του γάμου της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη. Τα τηλέφωνα και των δύο έσπασαν από φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους, που έσπευσαν να τους ρωτήσουν λεπτομέρειες. Εκείνοι, βέβαια, δεν σκέφτονται τίποτε άλλο από το μωρό που έρχεται, ενώ η μέλλουσα μαμά αφιερώνει πλέον όλο της το χρόνο στις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο!

ΔΑΒΙΔ ΣΑΜΑΡΑΣ: Από νωρίς στη Μύκονο
Το γνωστό μοντέλο έσπασε όλα τα ρεκόρ και επισκέφθηκε το Νησί των Ανέμων νωρίτερα από κάθε άλλον celebrity, για να γιορτάσει εκεί μαζί με το φίλο του Μάκη Τσέλιο την Ανάσταση και το Πάσχα. Μάλιστα, από τις 7 Απριλίου ενημέρωνε τους φίλους του στο Facebook ότι φεύγει για Μύκονο? Έτσι, για να μην ξεχαστεί κανείς και του στείλει κατά λάθος πασχαλινό αβγό και τσουρέκι στο σπίτι.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ - ΠΑΟΛΑ: Μια φιλία γεννιέται
Κι ενώ κάποιοι δεν λένε ούτε «καλημέρα», κάποιοι άλλοι έχουν γίνει φιλαράκια. Ο Στέλιος Ρόκκος και η Πάολα εμφανίζονται μαζί στο «Frangelico» και κάνουν καλή παρέα στα καμαρίνια. Η συνεργασία τους είχε δοκιμαστεί πέρυσι στη Θεσσαλονίκη κι έτσι φέτος είπαν να συνεργαστούν πάλι, έχοντας στη συντροφιά τους και το γιο του Στέλιου Ρόκκου, τον Δημήτρη.

ΠΑΡΗΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ: Λάτρης των μοντέλων
Κάθε Κυριακή μεσημέρι ο Πάρης Κασιδόκωστας κάνει την εμφάνισή του στο καφέ «Rich» στη Γλυφάδα. Γιος της Μαριάννας Λάτση, είναι περιζήτητος εργένης και την καρδιά του διεκδικούν πολλές. Κάθε φορά όμως συνοδεύεται και από μια άλλη αιθέρια ύπαρξη, οπότε είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς με απόλυτη βεβαιότητα ποια μπορεί να είναι η αγαπημένη του. Πάντως, συχνά την παρέα του ομορφαίνουν γνωστά μοντέλα.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΔΗΣ - ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ: Χωρίζουν οι δρόμοι τους
Είχαν δεν είχαν το διαλύσανε. Δεν θέλει να τη βλέπει στα μάτια του. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Πάνο Καλλίδη, που ακούει το όνομα Τζούλια Αλεξανδράτου και βγάζει καπνούς. Οι δυο τους δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά και ο νεαρός καλλιτέχνης την επόμενη χρονιά δεν θα συνεχίσει στο νυχτερινό κέντρο «Caramela», όπου εμφανιζόταν τα τελευταία χρόνια. Ο αντικαταστάτης του ακούει στο όνομα Σάκης. Είναι νέος, όμορφος, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ήδη εμφανίζεται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον Πάνο Καλλίδη. Δεν είναι βέβαια ακόμα πολύ γνωστός και περιμένει να? αναβαθμιστεί από την επόμενη σεζόν. Όσο για την Τζούλια Αλεξανδράτου, οι πληροφορίες λένε ότι είναι πολύ πιθανό να μη συνεχίσει και αυτή του χρόνου στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Το πρόγραμμά της δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία, ωστόσο το μοντέλο έχει δεχθεί προτάσεις από νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να ανέβει και πάλι στην πίστα. Εκείνη, πάντως, δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει από το Σεπτέμβριο.

ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ: Τα γενέθλια του μάνατζερ
Γνωστός για το καυστικό του χιούμορ, ο Ηλίας Ψινάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του την περασμένη Πέμπτη και μάλιστα σε όσους τον ρωτούσαν τα πόσα κλείνει εκείνος απαντούσε τα 98! Τα γυρίσματα για το ριάλιτι «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» έχουν ήδη ξεκινήσει και ο γνωστός μάνατζερ βρίσκεται και πάλι στη θέση του κριτή.

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΖΕΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν θέλει να ακούει ούτε το όνομά της
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, μοντέλο και επίδοξη τηλεπερσόνα, που εμφανίζεται συνήθως αγκαλιά με ένα κουνελάκι, διατείνεται ότι υπήρξε αγαπημένη του νεαρού τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου. Εκείνος, πάλι, γίνεται έξαλλος όταν το ακούει και αλλάζει αμέσως θέμα, αφού αρνείται αυτή τη σχέση κατηγορηματικά! Ο νεαρός τραγουδιστής ετοιμάζεται να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα και θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο στο ναυτικό. Μέχρι τότε, πάντως, δεν έχει μυαλό παρά μόνο για τις εμφανίσεις του, που ξεκινούν στις 24 Απριλίου στο νυχτερινό κέντρο ΘΕΑ μαζί με τον Θάνο Πετρέλη. Όσο για τα προσωπικά του, δηλώνει μόνος, αφού, όπως μας είπε, στο μυαλό του είναι μόνο η δουλειά και το νέο του CD, που κυκλοφόρησε πριν από τρεις μήνες.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΟΘΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: Φίλοι ή κάτι παραπάνω;
Μια κοινή βραδινή τους έξοδος στο «El Pecado», με διαφορετικές όμως παρέες, πυροδότησε τις φήμες ότι η πρώην σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, και ο ηθοποιός Όθωνας Μεταξάς είναι ζευγάρι. Κι όμως, γνωστή αθλήτρια, που είναι στενή φίλη της τραγουδίστριας και ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ, μας διαβεβαίωσε ότι η Χριστίνα και ο Όθωνας είναι απλώς φίλοι και μάλιστα βρέθηκαν στην ίδια παρέα εντελώς συμπτωματικά. Ό,τι και να συμβαίνει, πάντως, είναι θέμα χρόνου να αποδειχθεί αν τελικά οι δυο τους είναι μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω.

ΣΕΡΡΟΣ ΜΥΡΤΑΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ: Μια μαζί, μια χώρια
Αυτός ο έρωτας περνάει από σαράντα κύματα. Οι φήμες τούς θέλουν τη μία να είναι μαζί, την άλλη χώρια. Tο ζευγάρι, αν και δείχνει ταιριαστό, όπως λένε άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον, αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα. Πάντως, η όμορφη Ευαγγελία δεν θέλει πλέον να λέει κουβέντα για τα προσωπικά της και, όταν τη ρωτάνε για τον Σέρρο, γίνεται κυριολεκτικά? σφίγγα. Όσο για εκείνον, απολαμβάνει τις βόλτες με την καινούργια του Lamborghini, που φέρει την υπογραφή του Cartier και είναι συλλεκτικό μοντέλο. Κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα και είναι για λίγους και εκλεκτούς.

ΒΑΝΕΣΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ: Το έριξε στην εργασιοθεραπεία
Η Βανέσσα Αδαμοπούλου τρέχει και δεν φτάνει. Βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας τα νέα της τραγούδια, που θα κυκλοφορήσουν το πιθανότερο μέσα στο Μάιο. Έχει πέσει λοιπόν με τα μούτρα στη δουλειά, ενώ, όταν δεν βρίσκεται στο στούντιο, αθλείται συστηματικά. Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον εδώ και τρία χρόνια αγαπημένο της, ηθοποιό Γιάννη Παπαζήση, εκείνη κρατάει τα χαρτιά της κλειστά, αποφεύγοντας να απαντήσει!

ΑΡΤΕΜΗ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ: Άγριος καβγάς με τραγουδίστρια
Κυριολεκτικά μαλλί με μαλλί πιάστηκαν σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας το μοντέλο Άρτεμη Αστεριάδη και γνωστή ανερχόμενη τραγουδίστρια. Αιτία ήταν ένας άντρας! Η τραγουδίστρια θεώρησε ότι το μοντέλο φλέρταρε με τον αγαπημένο της και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Ο καβγάς τους ήταν έντονος και όσοι ήταν στο κλαμπ, θαμώνες και προσωπικό, έμειναν άφωνοι από το θέαμα.

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ: Νύφη για δεύτερη φορά
Ξαναντύθηκε νύφη η Πέγκυ Ζήνα, όχι στην πραγματικότητα βέβαια, αφού με το σύζυγό της Γιώργο Λύρα ζουν βίο ανθόσπαρτο. Αυτή τη φορά φόρεσε νυφικό για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ του καινούργιου της τραγουδιού με τίτλο «Αναθεώρησα» σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Γιώργου Σαμπάνη. Η όμορφη Πέγκυ εντυπωσίασε και πάλι ως νύφη, μόνο που τώρα το σκηνικό δεν ήταν σε εκκλησία, αλλά στην οροφή μιας πολυκατοικίας, με τη γνωστή τραγουδίστρια να φοράει λευκά κοκάλινα γυαλιά ηλίου, σύμφωνα με την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου. Το πρόγραμμα της Πέγκυς αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, αφού μετά τις συναυλίες της στην Αυστραλία με τον Κώστα Καραφώτη ξεκινάει εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη.