Ανακαίνιση πολλών αστέρων!

22.04.2009
Είναι και οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, αλλά πλέον έχουν ένα ακόμη κοινό σημείο... Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Λευτέρης Πανταζής ετοιμάζονται να «μετακομίσουν» στην παραλιακή για τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις.

Είναι και οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, αλλά πλέον έχουν ένα ακόμη κοινό σημείο... Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Λευτέρης Πανταζής ετοιμάζονται να «μετακομίσουν» στην παραλιακή για τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις. Πριν βρεθούν όμως στις πίστες γίνεται ολική ανακαίνιση για τα μάτια τους μόνο στα μαγαζιά που θα τους φιλοξενήσουν!

Μια suite για τη Μαριάντα: Η μεν Μαριάντα Πιερίδη θα εμφανιστεί στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί «Παραλία», που όμως για εκείνη θα μετονομαστεί σε «Suite 64», ενώ ο χώρος θα διαμορφωθεί εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι τον είχαμε συνηθίσει. Για την ακρίβεια, υπό την επίβλεψη αλλά και το σχεδιασμό της ίδιας της τραγουδίστριας ανακαινίζεται εκ βάθρων το εσωτερικό του μαγαζιού, που, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα μεταμορφωθεί σε έναν πολύ σύγχρονο χώρο, διακοσμημένο πρωτότυπα και ξεχωριστά με σχέδια της Μαριάντας. Οι εμφανίσεις της θα ξεκινήσουν στα τέλη Απριλίου και όλα δείχνουν ότι φέτος το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει θα συζητηθεί πολύ και θα κάνει τη διαφορά.

Ο ΛεΠα κάνει... Roi Mat: Σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο όμως θα εμφανιστεί και ο Λευτέρης Πανταζής. Ο ΛεΠα έχει ήδη συμφωνήσει για κάποιες εμφανίσεις στο «Roi Mat», το πρώην «Galazio», που αυτή τη στιγμή μοιάζει με εργοτάξιο, αφού ανακαινίζεται από τα θεμέλια και διαμορφώνεται κατάλληλα για να φιλοξενήσει το δημοφιλή τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, γίνεται προσπάθεια να αναβιώσει το αξέχαστο «Must», που έχει γράψει ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα με τις ξεχωριστές βραδιές του. Οι εμφανίσεις του τραγουδιστή, που θα πλαισιώνεται από μια ομάδα νέων παιδιών, ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Παντζής και οι Muster Tempo, θα ξεκινήσουν στα τέλη Απριλίου. Β.Δ.