Φίλησε ένα κορίτσι κι έγινε σταρ!

22.04.2009
Με προκλητικούς στίχους του στυλ «Φίλησα ένα κορίτσι», η νέα σταρ της ποπ ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων και... κλέβει την παράσταση! Ποιο είναι, όμως, το μυστικό της προκλητικής τραγουδίστριας, που έχει «μαγέψει» ακόμη και τη Μαντόνα;

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ

Με προκλητικούς στίχους του στυλ «Φίλησα ένα κορίτσι», η νέα σταρ της ποπ ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων και... κλέβει την παράσταση! Ποιο είναι, όμως, το μυστικό της προκλητικής τραγουδίστριας, που έχει «μαγέψει» ακόμη και τη Μαντόνα; Είναι ένα από τα πιο άτακτα κοριτσάκια της ποπ μουσικής σκηνής η Katy Perry. Οι προβοκατόρικοι στίχοι των τραγουδιών της έχουν καταφέρει να την οδηγήσουν straight to the top στην Αμερική, ενώ το άλμπουμ της έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο απολαυστικά CD της σεζόν. Η μικρή από το Λος Άντζελες ξεκίνησε να τραγουδάει θρησκευτικά κομμάτια σε χορωδίες και ανακάλυψε, όπως λέει, λίγο αργά, στα 17 της, πως έχει καλή φωνή, ικανή να την οδηγήσει σε μια πετυχημένη καριέρα. Σήμερα, στα 23 της χρόνια, εξομολογείται πως την παρομοίαζαν με παιδί-θαύμα, αλλά αυτό που την ενδιαφέρει πλέον είναι να κάνει ό,τι μπορεί για να συζητηθεί.

Πώς γίνεται αυτό; Προσέξτε! Από τη μία είναι το κομμάτι «I Kissed a Girl», που κάνει τρελές πωλήσεις και από την άλλη το άλμπουμ της «One of the Boys», που περιλαμβάνεται στη λίστα με τα best seller της χρονιάς. Η ίδια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ονομάτων, με πρώτη και καλύτερη τη Μαντόνα, που μιλάει πολύ κολακευτικά για την Katy Perry, η οποία θα μπορούσε να είναι και κόρη της.

Την ίδια στιγμή οι στίχοι του τραγουδιού «I Kissed a Girl» εξελίσσονται σε κάτι σαν ύμνο για την πιτσιρικαρία της Ευρώπης. «Το παιχνίδι σήμερα έχει σχέση με το τι δείχνεις, με ποιον βγαίνεις ραντεβού, τι φοράς και αν πέτυχε ή όχι η πλαστική που έχεις κάνει», λέει η ερμηνεύτριά του. «Ομολογώ ότι η μεγάλη επιθυμία μου είναι μέσα από τους στίχους μου, που έχουν χιουμοριστική διάθεση, να κεντρίσω την προσοχή». Δεν ξέρω κατά πόσο το πιστεύει, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να της δώσετε σημασία και δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί την παρομοιάζουν με τη σταρ Lucille Ball.