Πωλείται σύζυγος λόγω γκρίνιας

22.04.2009
Καλή, χρυσή, αλλά η γκρίνια της ανυπόφορη! Έκανε υπομονή μία, δύο, τρεις, αλλά αυτό που περνούσε ο άνθρωπος ήταν μαρτύριο. Έτσι, έπειτα από έναν... εξάψαλμο διαρκείας πήρε τη μεγάλη απόφαση

Καλή, χρυσή, αλλά η γκρίνια της ανυπόφορη! Έκανε υπομονή μία, δύο, τρεις, αλλά αυτό που περνούσε ο άνθρωπος ήταν μαρτύριο. Έτσι, έπειτα από έναν... εξάψαλμο διαρκείας πήρε τη μεγάλη απόφαση και έβαλε αγγελία σε εφημερίδα για να την πουλήσει! Η αγγελία έγραφε: «Πωλείται γκρινιάρα σύζυγος. Χωρίς φόρο. Σε καλή κατάσταση, με λίγη σκουριά». Το περίεργο, όμως, δεν είναι αυτό, αλλά το ότι δέχθηκε αρκετές προσφορές και καμία από αυτές δεν προερχόταν από κάποιο γνωστό του που θέλησε να του κάνει πλάκα. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο... πωλητής Gary Bates: «Δεν περίμενα να τηλεφωνήσει κάποιος, αλλά δέχτηκα πάνω από 10 κλήσεις και καμία δεν ήταν από κάποιο γνωστό». «Με ρωτούσαν εάν είναι ακόμη διαθέσιμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ιδέα για την αγγελία ήρθε στον 38άχρονο Βρετανό όταν έφτασε στα όριά του από την γκρίνια της 40χρονης γυναίκας του. Η σύζυγός του, που παρακολουθούσε το αγαπημένο της σίριαλ στην τηλεόραση, άρχισε να του γκρινιάζει για μια δουλειά που του είχε αναθέσει και αυτός αδιαφορούσε.

«Γκρίνιαζε για να κάνω μια μικροδουλειά ενώ αυτή έβλεπε τηλεόραση. Έτσι, σκέφτηκα να κάνω κάτι να την ξεφορτωθώ», είπε ο 38άχρονος άντρας. Η σύζυγος, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά και δικαιολογημένο αυτή τη φορά, του τα έψαλε αρχικά, αλλά, ευτυχώς γι’ αυτόν, στη συνέχεια είδε το γεγονός από τη χιουμοριστική του πλευρά και δεν έδωσε μεγαλύτερη έκταση.