Να σας ζήσει!

25.06.2010
Εκτός από νεοφώτιστος, ο μικρός Κωνσταντίνος έγινε και κοσμικο-φώτιστος, αφού εμπρός από τα γλυκά του ματάκια πέρασαν όλοι οι κοσμικοί των Αθηνών!

Εκτός από νεοφώτιστος, ο μικρός Κωνσταντίνος έγινε και κοσμικο-φώτιστος, αφού εμπρός από τα γλυκά του ματάκια πέρασαν όλοι οι κοσμικοί των Αθηνών!

Τα βαφτίσια του υιού του Γιώργου Ντάβλα και της Έλενας Μητσοπούλου ήταν το απόλυτο κοσμικό γεγονός. Ο γνωστός prman μετά το γάμο με το πάρτι-υπερπαραγωγή που έκανε πριν από μερικά χρόνια, στο οποίο έδωσε το «παρών» όλη η σοουμπίζ, οργάνωσε τα βαφτίσια του μονάκριβου υιού του, αυτή τη φορά με παρουσίες από όλη την υψηλή κοινωνία των Αθηνών. Για να σας δώσω μια πρώτη εικόνα και για να μη συνεχίσω το namedropping, παραβρέθηκαν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου και η Μαριάννα Λάτση. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στο Κεφαλάρι από τον απεσταλμένο του μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, μητροπολίτη Κηφισιάς Κύριλλο, με νονές του μικρού Κωνσταντίνου τις Μελίνα και Σταματίνα Γλου. Αμέσως μετά ο Γιώργος Ντάβλας παρέθεσε δεξίωση σε περισσότερους από 100 εκλεκτούς προσκεκλημένους στο «Παλλάς».

Στη δεξίωση παραβρέθηκαν τα σημαντικότερα πρόσωπα των Αθηνών, τους οποίους ο γνωστός prman επέλεξε αυστηρά ανάμεσα από τους 1.000+ καλεσμένους που προσκάλεσε την επόμενη μέρα στο ανοιχτό πάρτι που παρέθεσε στο club «Island». Έτσι, κατάφερε να μην μπλέξει τα ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου και των βασιλικών οικογενειών με τους πιο light κοσμικούς, τραγουδιστές και ηθοποιούς και όλοι να περάσουν υπέροχα! Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι η οργάνωση ήταν άψογη, με φοβερή tres chic διακόσμηση στο «Παλλάς», στο οποίο η οικογένεια Φιλίππου φρόντισε την παραμικρή λεπτομέρεια με ιδιαίτερη προσοχή, για να τιμήσει το μικρό Κωνσταντίνο.

Στο «Island» ο Χρύσανθος Πανάς με τους bartenders της Shaker Party Drinks δημιούργησαν ένα φοβερό κλίμα, το οποίο παρέπεμπε σε πάρτι με δυνατή μουσική και χορό. Βέβαια, περίμενα ότι ο Γιώργος Ντάβλας θα τραγουδούσε, αλλά μάλλον ήταν «πτώμα» από τις χαιρετούρες (δεν σταμάτησε όλο το βράδυ να υποδέχεται τους καλεσμένους του) και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε με το γνωστό κοσμικό τρόπο!