Η Lady Gaga φοβάται τα... μωρά

24.06.2010
Μία ακόμη εκκεντρική εμφάνιση για την 24χρονη τραγουδίστρια, μία ακόμη προκλητική φωτογράφηση. Αυτή τη φορά για το διπλό καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού "Rolling Stone".


Μία ακόμη εκκεντρική εμφάνιση για την 24χρονη τραγουδίστρια, μία ακόμη προκλητική φωτογράφηση. Αυτή τη φορά για το διπλό καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού "Rolling Stone".

Στο εξώφυλλο του περιοδικού η Lady Gaga φορά μόνο τα εσώρουχά της, αλλά και αυτά δεν είναι καθόλου συνηθισμένα, αφού ναι μεν το κάτω μέρος είναι ένα καυτό μαύρο στριγκάκι, το επάνω όμως, είναι ένα σουτιέν από το οποίο στο ύψος του στήθους της βγαίνουν δύο πολυβόλα, τα οποία και κρατά έτοιμη να...στοχεύσει.

Στη συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό, μιλά για όλα με τα τον γνωστό, αφοπλιστικό τρόπο της, ξεκινώντας από τον έναν και μεγάλο... τρόμο της. "Τρέμω τα μωρά", παραδέχεται η σούπερ σταρ της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Τζοάν Αντζελίνα Τζερμανότα (Stefani Joanne Angelina Germanotta). "Πιστεύω ότι ως γυναίκα, σταματάς κάθε είδος δημιουργίας μετά τη γέννα", εξήγησε, τονίζοντας ξεκάθαρα ότι η ίδια δεν είναι καθόλου έτοιμη για κάτι τέτοιο. Άσε που η φλογερή τραγουδίστρια δεν φαίνεται να περνά και πολύ χρόνο στο... κρεβάτι τον τελευταίο καιρό.

"Το σεξ δεν είναι σε καμία περίπτωση στις προτεραιότητές μου αυτή την εποχή", παραδέχεται η Lady Gaga. Ωστόσο, συνεχίζοντας, ξεχωρίζει έναν συγκεκριμένο εραστή από το παρελθόν της -έναν ντράμερ χέβι μέταλ συγκροτήματος με τον οποίο είχε σχέση πολύ πριν γίνει διάσημη- τονίζοντας την τεράστια επίδραση που είχε στη ζωή της.

"Είμαι σίγουρη ότι αν δε είχε υπάρξει εκείνος στη ζωή μου δεν θα ήμουν τόσο επιτυχημένη σήμερα. Πραγματικά δεν έχω αγαπήσει ποτέ κανέναν άλλο τόσο πολύ όσο αγάπησα, ή μάλλον, όσο αγαπώ εκείνον", παραδέχτηκε ενώ ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη σχέση την διαμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό στον άνθρωπο που είναι σήμερα. "Με έκανε να καταλάβω ότι ακόμη και αν δεν μπορείς να έχεις τον άντρα των ονείρων σου, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δώσεις αγάπη", συμπλήρωσε.

Όμως, πιο κάτω στη συνέντευξη, η Lady περνάει σε πιο σοβαρά ζητήματα, όπως τα βαθιά τραύματα που τη σημάδεψαν για όλη της τη ζωή. "Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που με τραυμάτισαν στη ζωή μου! Ούτε που τα θυμάμαι όλα. Αυτό που μπορώ όμως να πω με σιγουριά είναι ότι είχα τους πιο υπέροχους γονείς. Δεν με καταπίεσαν ποτέ και είχα μια πολύ όμορφη παιδική ηλικία. Όλα τα άσχημα πράγματα που έζησα στη ζωή μου ήρθαν ως αποτέλεσμα της προσωπικής μου καλλιτεχνικής αναζήτησης με σκοπό να... τσακίσω τον εαυτό μου, όπως έκανε και ο Γουόρχολ, ο Μπάουι και ο Τζάγκερ", είπε χαρακτηριστικά.

Περπατώντας στον δρόμο των αναμνήσεων, όμως, η Gaga ξεκαθάρισε ότι όλη η αυτοκαταστροφική διάθεση του παρελθόντος ανήκει πια στο παρελθόν. "Κοκαλώνω μόνο που θυμάμαι τις μέρες που καθόμουν ξαπλωμένη στο πάτωμα του διαμερίσματός μου στη Νέα Υόρκη με τσιμπήματα από κοριούς σε όλο μου το σώμα και κατσαρίδες να τριγυρνάνε γύρω μου. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο από το να φτιάχνω μουσική και να φτιάχνομαι με ναρκωτικά. Τώρα όμως, τα έχω αφήσει πίσω μου όλα αυτά, για τα καλά. Και ευτυχώς έχω κοντά μου καλούς φίλους και τον Θεό", τόνισε η εκκεντρική τραγουδίστρια κλείνοντας τη συνέντευξή της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα