Ο Βλάσσης... επιστρέφει στην TV

08.04.2009
Πάνε 5 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο Βλάσσης Μπονάτσος. Κι όμως, χάρη στην τεχνολογία, ο αξέχαστος ηθοποιός θα... ξαναεμφανιστεί σε ένα μόνο ολοκαίνουριο επεισόδιο των «Απαράδεκτων».

Πάνε 5 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο Βλάσσης Μπονάτσος. Κι όμως, χάρη στην τεχνολογία, ο αξέχαστος ηθοποιός θα... ξαναεμφανιστεί σε ένα μόνο ολοκαίνουριο επεισόδιο των «Απαράδεκτων». Δήμητρα και Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος και Ρένια Λουιζίδου, όλοι θα είναι εκεί, για να παίξουν μαζί με το φίλο τους από τα παλιά.

Με μεγάλη συγκίνηση και πολύ σεβασμό στη μνήμη του προσέγγισαν το θέμα οι άνθρωποι του Μega, που ετοιμάζουν μια μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια λειτουργίας του. Μια γιορτή που θα φέρει στο προσκήνιο όλα τα αγαπημένα σίριαλ που προβλήθηκαν από τη συχνότητά του και όχι μόνο... Ένα από τα εορταστικά προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι είναι και «Οι απαράδεκτοι». Μόνο που κάποιος από την παρέα είναι απών... Πώς η τεχνολογία θα ενώσει ξανά την πιο αγαπημένη συντροφιά της ελληνικής TV;

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση θα επιχειρήσει το Mega να εφαρμόσει μια τεχνολογία που έρχεται από το μέλλον για να μας ενώσει με το παρελθόν. Έτσι, ο Βλάσσης θα συμμετέχει στο remake του σίριαλ με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας. Το ολόγραμμα του ηθοποιού θα πρωταγωνιστεί, ενώ με τη βοήθεια ειδικού προγράμματος θα αποδίδεται και η χροιά της φωνής του. Οι αντιδράσεις των συμπρωταγωνιστών του είναι έντονες, όπως και οι αναμνήσεις που ξυπνάνε.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος και το «Αστροπελέκι», κατά κόσμον Ρένια Λουιζίδου, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα και μόνο σπαρταριστό επεισόδιο. Όμως, από την παρέα λείπει ο Βλάσσης, το πειραχτήρι! Η απουσία του είναι έντονη, όπως και η συγκίνηση στους υπόλοιπους της παρέας. Γι’ αυτόν το λόγο, τόσο το κανάλι όσο και οι συντελεστές της σειράς είχαν αρχικά ενδοιασμούς για την αναβίωσή της. Τη λύση τελικά έδωσε η τεχνολογία πλημμυρίζοντας με δάκρυα συγκίνησης τα μάτια τους την πρώτη φορά που ο Βλάσσης ξαναβρέθηκε ανάμεσά τους, έστω και κατά αυτόν τον τρόπο. Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί μία ακόμη φορά στα ελληνικά πράγματα, με την αναβίωση μέσω ολογράμματος του Μάνου Λοΐζου στη σκηνή να τραγουδάει ντουέτο με τη Δήμητρα Γαλάνη το τραγούδι «Η μέρα εκείνη δεν θα αργήσει» σε διασκευή του Κωνσταντίνου Βήτα.