Ο έρωτας θέλει τρόπο

06.04.2009
Τι έχει η Βάνα Μπάρμπα και τη θέλουν όλοι οι άντρες; Τι πρέπει να κάνει η μέση Ελληνίδα για να γητεύσει το ιδανικό αρσενικό; Η πιο γοητευτική και θελκτική γυναίκα της ελληνικής σόουμπιζ αυτόν τον καιρό ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της Νίκου Τσικλακίδη.

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Τι έχει η Βάνα Μπάρμπα και τη θέλουν όλοι οι άντρες; Τι πρέπει να κάνει η μέση Ελληνίδα για να γητεύσει το ιδανικό αρσενικό; Η πιο γοητευτική και θελκτική γυναίκα της ελληνικής σόουμπιζ αυτόν τον καιρό ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της Νίκου Τσικλακίδη. Ποια είναι όμως τα μυστικά της ηθοποιού; Γιατί οι άντρες την κυνηγούν και δίνουν γη και ύδωρ για να βρεθούν στο πλάι της; Το ΛΟΙΠΟΝ σας τα αποκαλύπτει! Η αλήθεια είναι ότι ο έρωτας στις μέρες μας είναι λίγο δύσκολος. Οι περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να βρουν ένα σύντροφο να τις καταλαβαίνει και να βρίσκεται πραγματικά δίπλα τους. Αυτή η κατάσταση όμως δεν φαίνεται να αγγίζει καθόλου τη Βάνα Μπάρμπα, αφού η γνωστή ηθοποιός έχει τα δικά της μυστικά στον έρωτα, έχοντας την απόλυτη επιτυχία σε αυτόν τον τομέα. Το ΛΟΙΠΟΝ μίλησε μαζί της και σας αποκαλύπτει σήμερα πώς θα κρατήσετε τον έρωτα δίπλα σας με τη μυστική «ερωτική συνταγή» της Βάνας...

Ένας έρωτας πάντα ξεκινάει από μια γνωριμία. Όπως η ίδια η ηθοποιός λέει, ποτέ δεν βιάζεται να προχωρήσει σε μια ερωτική σχέση, αν προηγουμένως δεν έχει γνωρίσει καλά το άτομο που την ενδιαφέρει:

«Είναι καλύτερα να μάθουμε τον άλλο πρώτα και μετά να τα δώσουμε όλα, γιατί καμιά φορά μέσα στον έρωτα μυθοποιούμε τον άλλο ενώ δεν τον έχουμε ζήσει, δεν τον ξέρουμε».

«Πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε τον υποψήφιο σύντροφό μας, να ανιχνεύσουμε στοιχεία του χαρακτήρα του και μετά να ανοίξουμε τα δικά μας χαρτιά. Λίγο μυστήριο, πασπαλισμένο με ρομαντισμό και γαρνιρισμένο με μια δόση χιούμορ, εξάπτει τη φαντασία και πυροδοτεί τον πόθο».

«Βιαστικές κινήσεις οδηγούν σε λάθος επιλογές που απογοητεύουν. Προσέξτε, λοιπόν, να μην προσεγγίσετε ακατάλληλα άτομα, με τα οποία στην πραγματικότητα δεν ταιριάζετε».

«Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Να μπορείς να είσαι ήρεμη. Δηλαδή, να μην παίζεις παιχνίδια, να μην καταπίνεις ψέματα», επισημαίνει η ηθοποιός.

Όσο για το σεξ, που είναι το αλατοπίπερο της σχέσης; «Θέλει ένα περίεργο παιχνίδι για να παραμείνει άσβεστη η φλόγα του πόθου. Οι δύο παρτενέρ πρέπει να παραμένουν εραστές και, ενώ αλλάζει η σχέση και γίνονται σύντροφοι ή απλώς μένουν φίλοι, να διατηρούν την επιθυμία ζωντανή».

«Η ερωτική ανανέωση είναι ζητούμενο όχι μόνο στα ζευγάρια που μετράνε χρόνια. Γρήγορα ρουτινιάζει κανείς και το μόνο που σε βγάζει από την πλήξη είναι οι εκπλήξεις. Τι κι αν η σχέση σου είναι μακροχρόνια; Πρέπει να κανονίζεις ραντεβού σαν να είναι το πρώτο και πάλι. Ανανέωση, βέβαια, έρχεται και με αλλαγές στην εικόνα, στο στυλ και το ντύσιμό μας. Φαντασία και ευρηματικότητα χρειάζεται και στα ερωτικά παιχνίδια, με νέες εμπειρίες. Να μην είναι τίποτα όπως πριν. Να μην είναι τίποτα δεδομένο, ίδιο και επαναλαμβανόμενο», δηλώνει κατηγορηματικά, ενώ προσθέτει ότι το σημαντικότερο απ’ όλα είναι: «Να μπορέσεις να πιστέψεις στη σχέση και να τα δώσεις όλα».