Λίντσεϊ Λόχαν:"Δεν είμαι ναρκομανής"

26.03.2009
Η Λίντσεϊ Λόχαν (Linsday Lohan) παθιασμένα αρνείται ότι είναι αλκοολική, κάνει χρήση ναρκωτικών, ή λέει ψέματα. Ισχυρίζεται ότι η κακή φήμη που έχει αποκτήσει οφείλεται σε συκοφαντίες.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Linsday Lohan) αρνείται παθιασμένα ότι είναι αλκοολική, κάνει χρήση ναρκωτικών, ή λέει ψέματα. Ισχυρίζεται ότι η κακή φήμη που έχει αποκτήσει οφείλεται σε συκοφαντίες.

Η 22χρονη ηθοποιός που τις τελευταίες εβδομάδες έχει βρεθεί στο "μάτι του κυκλώνα" εξαιτίας των μπλεξιμάτων που έχει με το νόμο και τους καυγάδες με την καλή της Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson) δήλωσε στο κανάλι Ε!: "Δεν πίνω! Δεν είμαι ναρκομανής. Δεν λέω ψέματα"!

Η Λίντσει πιστεύει ότι η κακή φήμη που έχει αποκτήσει δεν βοηθάει την καριέρα της: "Αν με άφηναν στην ησυχία μου και δεν έγραφαν συνέχεια για την προσωπική μου ζωή, ίσως να έπαιρνα και κανένα σοβαρό ρόλο. Αλλά με όλη αυτή τη φασαρία που γίνεται γύρω από το όνομα του ποιος θα με εμπιστευτεί";

Τα σχέδια της ηθοποιού είναι μεγαλεπήβολα: "Θα ήθελα να γίνω παγκοσμίως γνωστή με την δουλειά μου... Να προταθώ για Όσκαρ, να γράψω έργα και να κάνω την παραγωγή βίντεο, ταινιών, σώου, μουσικής. Ακόμη και την δική μου σειρά ρούχων θα ήθελα να σχεδιάσω"...

Τίποτα δεν άφησε που να μην ονειρεύεται να κάνει! Αλλά συνεχίζοντας, εκφράζει το παράπονο της: "Είμαι ικανή για όλα τα παραπάνω, και θα μπορούσα να έχω μια λαμπρή καριέρα, αν τα μέσα δεν με συκοφαντούσαν διαρκώς, σπέρνοντας ψευδείς ειδήσεις και δημιουργώντας μια λανθασμένη εικόνα για το πρόσωπο μου".

Εντωμεταξύ ο πατέρας της, Μάικλ (Michael), υποστηρίζει ότι η σχέση που έχει με την Σαμ την οδηγεί στην καταστροφή: "Δεν της αρέσουν αυτά που λέω για την φίλη της. Ο τρόπος που αντιδρώ στην σχέση της την εκνευρίζει, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν θα σταματήσω αν δεν βγάλει την Σαμάνθα απο την ζωή της".

Τώρα, εδώ που τα λέμε, έχει βάλει κι αυτός το χεράκι για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της κόρης του. Ως επιτυχημένος χρηματιστής στο τέλος της δεκαετίας του '90, την εποχή που η 11χρονη τότε, Λόχαν έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στην ταινια "Δίδυμοι Μπελάδες" (The Parent Trap), συνελήφθη για απάτη και εξέτυσε 4 χρόνια φυλακής. Στη συνέχεια, ξαναμπήκε στη φυλακή δύο φορές για μικρότερα αδικήματα.

Οι γονείς της Λόχαν έχουν χωρίσει και ξανασμίξει πολλές φορές από την παιδική της ηλικία, πάντα με θυελλώδεις καυγάδες στους οποίους η Λίντσεϊ υπήρξε σύχνά μάρτυρας και ειρηνοποιός. Παρότι όμως η ίδια δηλώνει "άνθρωπος της οικογένειας", έχει να μιλήσει στον πατέρα της από το 2007, εξηγώντας την επιλογή της με το ότι: "Ο πατέρας μου είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος"... Και μάλλον δεν έχει άδικο!