Η Ριάνα ψάχνει σπίτι

26.03.2009
H τραγουδίστρια -που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον φίλο της Κρις Μπράουν (Chris Brown)-θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή. Ξεκινάει λοιπόν την ανανέωση αναζητώντας καινούργια στέγη.

H 21χρονη τραγουδίστρια -που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον φίλο της Κρις Μπράουν (Chris Brown)- θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή.

Έτσι, ξεκίνησε την ανανέωση της αναζητώντας καινούργια στέγη. Και πού αλλού θα έψαχνε για σπίτι; Μα φυσικά στην περιοχή που ζουν όλοι οι διάσημοι: το Χόλιγουντ (Hollywood).

Από τις τρεις βίλες που επισκέφτηκε η Ριάνα (Rihanna), αυτή που της έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν η πολυτελής πρώην κατοικία του κωμικού Τζέρι Σέντφιλντ (Jerry Seintfeld) αξίας 6,25 εκατομ. δολλαρίων.

Ο μεσίτης που της ξενάγησε στην ιδιοκτησία του ηθοποιού αποκάλυψε στο Us Magazine.com: "H Ριάνα, μαζί με τρεις βοηθούς και τον οδηγό της, επισκέφθηκε τρεις κατοικίες. Μου έκανε ερωτήσεις σχετικά με τους χώρους της κάθε μίας, την ασφάλεια και το πόσο προστατευμένη μπορεί να μείνει η ιδιωτική της ζωή.

Ήταν σε πολύ καλή διάθεση, δεν είχε σημάδια στο πρόσωπο της, ούτε γρατσουνιές, ούτε μελανιές... Ήταν σκέτη κούκλα! Πολύ όμορφη και γλυκιά!

Εντωμεταξύ ο (πρώην;) σύντροφος της που κατηγορείται για δύο κακουργήματα έχει οριστεί να δικαστεί στις 6 Απριλίου.