Η Τζίνα του έκανε την κόρη

27.03.2009
Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο το πρωί της περασμένης Παρασκευής η ηθοποιός Τζίνα Αλοιμόνου-Βαρδινογιάννη. Το μωράκι ήρθε να συμπληρώσει την οικογενειακή ευτυχία των γονιών του, που ζουν εδώ και τέσσερα χρόνια ένα μεγάλο έρωτα.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο το πρωί της περασμένης Παρασκευής η ηθοποιός Τζίνα Αλοιμόνου-Βαρδινογιάννη. Το μωράκι ήρθε να συμπληρώσει την οικογενειακή ευτυχία των γονιών του, που ζουν εδώ και τέσσερα χρόνια ένα μεγάλο έρωτα. Η όμορφη ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας από το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όπως και ο μπαμπάς της μικρούλας, Παύλος Βαρδινογιάννης. Το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα μωρό και η εγκυμοσύνη της Τζίνας σκόρπισε χαρά στην οικογένεια. Μάλιστα, η ευτυχής μητέρα είχε δηλώσει τελευταία σε συνέντευξή της ότι ήθελε πολύ να κάνει κοριτσάκι. Τις ημέρες που η ηθοποιός ήταν στο μαιευτήριο στο πλευρό της βρίσκονταν διαρκώς η αγαπημένη της μητέρα και ο σύζυγός της, οι οποίοι φρόντιζαν όλα να είναι στην εντέλεια και τίποτα να μην απασχολεί τη μέλλουσα μαμά. Απόφαση του ζευγαριού ήταν να δεχτούν λίγες επισκέψεις στη σουίτα της ηθοποιού στον 7ο όροφο του μαιευτηρίου «Ιασώ» κυρίως από συγγενείς και ελάχιστους φίλους. Μάλιστα, επιθυμία τους ήταν να μη δοθεί δημοσιότητα στην είδηση της γέννησης της μικρής, καθώς αυτή την προσωπική στιγμή ήθελαν να την αφήσουν όσο ήταν δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό ζήτησαν να τηρηθεί άκρα μυστικότητα τόσο από τους φίλους όσο και από τους γνωστούς, κυρίως όμως από το προσωπικό του μαιευτηρίου.

Πριν από τη γέννηση
Το μωρό ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό με τη βοήθεια του μαιευτήρα της ηθοποιού Πέτρου Νικολαΐδη. Ο γιατρός ανέλαβε την κυρία Αλοιμόνου τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, καθώς μέχρι τότε την παρακολουθούσε ο γυναικολόγος Δημήτρης Τριανταφυλλίδης. Οι πρώτες φήμες για την εγκυμοσύνη της Τζίνας άρχισαν να κυκλοφορούν από την ημέρα που η όμορφη ηθοποιός έκανε την εμφάνισή της στη βάφτιση της μικρής κόρης της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέριας, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι φήμες αυτές αποδείχθηκαν αληθινές, αφού πράγματι τότε διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η ίδια μάλιστα προετοίμαζε τον ερχομό του παιδιού με μεγάλη αγάπη και φροντίδα. Διακόσμησε το παιδικό δωμάτιο σε παλ χρωματισμούς, ενώ τα παιδικά έπιπλα και τα παιχνίδια είναι οικολογικά και αγοράστηκαν από το Παρίσι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2006 στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, σε μια παραμυθένια γαμήλια τελετή υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Αντώνη Καλογρίδη. Η γνωριμία τους έγινε στα γενέθλια του επιχειρηματία το καλοκαίρι του 2005 και από τότε είναι αχώριστοι. Φυσικά, ο ερχομός του παιδιού ήταν το καλύτερο δώρο και για τους δύο! Εμείς ευχόμαστε να τους ζήσει!