Τζέιντ Γκούντι: οι λεπτομέρειες της κηδείας

26.03.2009
Καθώς η ημέρα της κηδείας πλησιάζει, όλο και περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα λοιπόν με αποκάλυψη της ίδιας της μητέρας της Τζέιντ Γκούντι (Jade Goody), μεταξύ άλλων μαθαίνουμε ότι η άτυχη 27χρονη πρόκειται να ταφεί με το νυφικό της.

Καθώς η ημέρα της κηδείας πλησιάζει, όλο και περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα λοιπόν με αποκάλυψη της ίδιας της μητέρας της Τζέιντ Γκούντι (Jade Goody), μεταξύ άλλων μαθαίνουμε ότι η άτυχη 27χρονη πρόκειται να ταφεί με το νυφικό της.

Χτες, η 51χρονη Τζάκι Μπάντεν (Jackie Budden), βρήκε το κουράγιο να φορέσει στην κόρη της το νυφικό της ενόψει της κηδείας.

Η τραγική μητέρα επισκέφθηκε το γραφείο τελετών στο Λονδίνο, που έχει αναλάβει την προετοιμασία της νεκρώσιμης ακολουθίας η οποία θα γίνει στις 4 Απριλίου και δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Όταν την έντυσα στα λευκά, η Τζέιντ έμοιαζε με την "Ωραία Κοιμωμένη".

Αποκάλυψε επίσης ότι η Τζέιντ θα φοράει τη βέρα της, ενώ πριν πεθάνει είχε διαλέξει τις φωτογραφίες των γιών της Μπόμπι και Φρέντι, που ήθελε θα βάλουν μέσα στο φέρετρο.

Η νεκροφόρα που θα μεταφέρει τη σορό της, θα συνοδεύεται από 21 αυτοκίνητα και θα ξεκινήσει από τα σπίτι της στο Έσσεξ, το απόγευμα του Σαββάτου, 4 Απριλίου.

Η πομπή θα περάσει από τον κεντρικό δρόμο της αγοράς Μπέρμοντσεϊ (Bermondsey), εκεί όπου η Τζέιντ ως μικρό κορίτσι περνούσε πολλές ώρες, και θα συνεχίσει καταλήγοντας στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στους λόφους Μπάκχαρστ (Buckhurste Hill), περνώντας από το Λούθτον (Loughton).

Ο πολιτικός αρθογράφος Μάξ Κλίφορντ (Max Clifford), έγραψε ότι η αστυνομία ζήτησε να γίνει η κηδεία το Σάββατο για να μην διαταραχτεί η τάξη στα σχολεία. Ωστόσο, η οικογένεια δεν κάνει σχέδια για μια ανοιχτή τελετή.

"Καλεσμένοι θα είναι στενοί φίλοι, συγγενείς και κυρίως αυτοί που παρευρίσκονταν στο γάμο. Δηλαδή, γύρω στα 300 άτομα τα οποία θα βρίσκονται μέσα στην εκκλησία, όπως άλλωστε ήταν και η επιθυμία της Τζέιντ" δήλωσε η μητέρα της.

Επίσης, καθώς οι προετοιμασίες για την κηδεία συνεχίζονται, έγινε γνωστό ότι η σταρ του ριάλιτι άφησε 2 εκατομμύρια λίρες στον κάθε της γιό και ούτε σέντς στον άντρα Τζάκ Τουίντ (Jack Tweed).

Μέρος των χρημάτων αυτών θα διατεθούν για την εκπαίδευση τους, καθώς η Γκούντι ήθελε να προσφέρει στους γιους της, την μόρφωση που η ίδια δεν είχε.

Ο 29χρονος πατέρα τους, Τζεφ Μπρέιζερ (Jeff Brazier), δεν θα πρέπει να ανησυχεί για τα οικονομικά, όσο καιρό τους προσφέρει στέγη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Τζέιντ, πρόσφερε στο άντρας Τουίντ-που παντρεύτηκε πριν ένα μήνα- το σπίτι της στο Εσσεξ, αλλά εκείνος αρνήθηκε την πρόταση της λέγοντας της ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει εκεί, χωρίς την δική της παρουσία. Έτσι, το σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών θα μείνει στην 51χρονη μητέρα της.