Η επιστροφή των... ασώτων

01.04.2009
Με δάκρυα συγκίνησης υποδέχεται η Ελένη Μενεγάκη την Κατερίνα Ζαρίφη στον Alpha, αλλά και στο ανακριτικό γραφείο του «Όμορφου κόσμου» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζητάει το λόγο από τον Νίκο Μουτσινά για την αποστασία του.

Με δάκρυα συγκίνησης υποδέχεται η Ελένη Μενεγάκη την Κατερίνα Ζαρίφη στον Alpha, αλλά και στο ανακριτικό γραφείο του «Όμορφου κόσμου» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζητάει το λόγο από τον Νίκο Μουτσινά για την αποστασία του. Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο έχει τόση δόση αλήθειας όσο επιτακτική είναι η ανάγκη των καναλιών να κερδίσουν τη μάχη της τηλεθέασης. Όμως, είναι αλήθεια πως το μυαλό των υπευθύνων του Mega και του Alpha εδώ και μερικές μέρες βασανίζει η ιδέα της επιστροφής των ασώτων.

Τι ήταν να κυκλοφορήσει η είδηση ότι η Κατερίνα Ζαρίφη θα κάνει ραδιοφωνική εκπομπή στον love radio με τον αρχισυντάκτη του «Μες στην καλή χαρά» Παύλο Σταματόπουλο; Αμέσως φούντωσαν οι φήμες πως η μελαχρινή παρουσιάστρια συζητάει με τον Alpha για να αναλάβει και πάλι θέση σε κάποιο πάνελ ή, ακόμη καλύτερα, δική της εκπομπή.

Και βέβαια, μόλις το άκουσαν αυτό, άρχισαν να συζητάνε για συναντήσεις της ωραίας Ελένης και της Κατερίνας on camera, με εναγκαλισμούς, δάκρυα συγκίνησης και μετάνοιας και τα νούμερα της AGB να χτυπάνε κόκκινο!

Τους έζωσαν τα φίδια στο κανάλι της Μεσογείων. Σου λένε, «κάνει ο Γρηγόρης 15% τηλεθέαση όταν το κανάλι έχει μέσο όρο 25%, φαντάσου να πάει πίσω η Ζαρίφη στη Μενεγάκη»... θα χτυπήσουν 40άρια!

Ήρθε και η δεύτερη έρευνα, που έδειξε ότι το κοινό θέλει Γρηγόρη και Μουτσινά παρέα, και έβαλαν τα δύο πόδια του Αρναούτογλου σε ένα παπούτσι. «Θα τον φωνάξεις να τον ανακρίνεις», του είπαν κι εκείνος δίστασε λίγο. Δεν του είναι εύκολο να πάρει πίσω έναν αποστάτη. Πόσο μάλλον να τον καθίσει και στο ανακριτικό σκαμνί!

Ωστόσο, προκειμένου να σωθεί η εκπομπή, τουλάχιστον το τελευταίο τρίμηνο, όλοι βάζουν νερό στο κρασί τους. Εκτός από τον Μιχάλη Σούπο, δεξί χέρι του Πέτρου Μπούτου, που έχει πάρει την εντολή να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πάει καλύτερα το πρωινό.

Το θέμα είναι αν τελικά η ανάκριση δώσει τηλεθέαση στον Γρηγόρη, θα πειστεί η Μενεγάκη να ρίξει γέφυρες με την Κατερίνα και τούμπαλιν; Αρκεί να σας πούμε ότι όχι μόνο η ομάδα του «Όμορφου κόσμου» έκανε εντατικές συσκέψεις στα κεντρικά γραφεία του καναλιού, αλλά και το τιμ της ωραίας Ελένης παίρνει δουλειά και για το σπίτι, αφού η ίδια έχει τη δυνατότητα να συμβουλευτεί και το σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, που κρατάει κατά κάποιον τρόπο δεσμευμένη τη Ζαρίφη, λόγω του συμβολαίου που έχει ακόμη με τον ΑΝΤ1!

Ανάγκα και οι... τηλεστάρ πείθονται! Γι’ αυτό, ποτέ μη λες «ποτέ», ειδικά αν δουλεύεις στην τηλεόραση.

Επιστρέφει και ο Λάκης;
Τον είδαμε με τα μάτια μας στο γκαράζ του κτιρίου της οδού Μεσογείων. Ο Λάκης Λαζόπουλος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του. Μπήκε στα γραφεία του Mega και με το ασανσέρ ανέβηκε στο δεύτερο όροφο. Εκεί όπου έχει το γραφείο του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Μega Ηλίας Τσίγκας. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μήπως μια Megaλη επιστροφή;